boo energi logo boo energi logo

Vi fick utmärkelsen Årets Nackaföretag 2019

Vi stödjer föreningslivet

Vi vill att många ska få möjlighet att känna delaktighet och utvecklas inom föreningslivet. Syftet med Boo fonden är att kunna hjälpa så många som möjligt att känna glädje tillsammans med andra, vara en del av en grupp, bli sedd och känna tillhörighet.

I bland kan det vara svårt för föreningar och föräldrar att få pengarna att räcka till och vi på Boo Energi känner genuin glädje över att kunna stötta. Vi trivs med att vara en lokal leverantör och när vi kan bidra vill vi gärna göra det i vårt närområde. 

Boo Fonden gäller i första hand för Boo Energis elkunder och Boo Energis medlemmar. De som ansökt från Boo Fonden kommer att få besked under februari 2020. 

Under 2016, 2017, 2018 och 2019 har vi hjälpt hundratals utövare med allt från utrustning och medlemsavgifter till teambuilding och idrottsevent. Vi ser fram emot att fortsätta stötta föreningslivet och bidra till att så många som möjligt får vara med. 

Vi hade i mars 2019 certifikatsutdelning i Tele2 Arena, där representanter från föreningar, klasser och lag mottog sitt certifikat. Därefter hade vi en rundvandring på Tele2 Arena där vi kikade på Hammarbys och Djurgårdens omklädningsrum. 

Certifikatsutdelning

Certifikatsutdelning på Tele2 Arena. Foto: John Enström

Alla rättigheter Boo Energi 2016