boo energi logo boo energi logo
Jumbo Energitjänster

Laddbox eller solceller. 

Vi tänker lite extra på vår miljö och ser att solceller och laddboxar är en viktig del i uppbyggnaden av ett hållbart samhälle. Vi levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar och laddboxar till villor, bostadsrätts- och samfällighetsföreningar samt företag i hela Sverige.

Vi vill att det skall vara enkelt att installera solceller eller laddbox tillsammans med oss. Det är en hel del att tänka på och det är svårt att själv veta vilken produkt som passar just dina behov bäst.

Vi guidar dig gärna bland laddboxar och solpaneler. 

Är du intresserad av att installera solceller, laddboxar eller kanske bägge är ni varmt välkommen att höra av dig till oss, så berättar vi mer. Vi har även batterilösningar för villainstallation.

Om ni som kund är konsument eller en bostadsrättsförening kan ni dessutom tillgodoräkna er av skattereduktionen Grön Teknik, vilket ger upp till 50 000 kronor i prisreduktion.

Skattereduktionen Grön Teknik ges för arbets- och materialkostnader med:

  • 15 procent för solceller
  • 50 procent för lagring av egenproducerad elenergi (batteri)
  • 50 procent för laddningspunkter till elfordon (laddbox).

Skatteverkets hemsida kan du läsa mer om skattereduktion. 

Solceller 

Antalet nätanslutna solcellsanläggningar steg med nästan 19 000 under 2019 och uppgick därmed till totalt 44 000 nätanslutna anläggningar i hela Sverige. Ökningen syntes även i den installerade effekten som uppgick till 698 MW – en ökning på cirka 70 procent sedan förra året. Det visar ny statistik från Energimyndigheten.

Laddbox 

I oktober 2020 ökade antalet laddbara fordon med 8 734 st, vilket motsvarar en uppgång med 70 % de senaste 12 månaderna. Elbilar, laddhybrider och lätta lastbilar driver på utvecklingen. I oktober 2020 fanns det 162 477 st laddbara fordon i Sverige.  

Alla rättigheter Boo Energi 2016

Karta

Adress