boo energi logo boo energi logo
Jumbo Entreprenad

Energitjänster

Uppdaterad: 23 februari 2024

Omställningen är viktig och vi på Boo Energi tillsammans med våra partners ser det som ensjälvklarhet att stötta våra kunder att satsa på framtiden. Vi hjälper till med rådgivning och installation av laddboxar och solceller till villor, bostadsrätter, samfälligheter och företag.

Solceller 

Solenergi har blivit en alltmer populär och hållbar lösning för att driva våra hem. I Sverige är solskenet mer generöst än många tror och det har blivit en kraftfull resurs för att minska både miljöpåverkan och din elräkning. Solceller har blivit den moderna lösningen för att göra något för miljön och samtidigt spara pengar. Du kanske förvånas över hur snabbt en installation kan löna sig?

Vi på Boo Energi, i samarbete med vår installationspartner har hjälpt över 250 fastigheter med solpaneler i vårt närområde, främst i Nacka, på Värmdö och övriga delar av Stockholm  

Som privatperson har du möjlighet att dra nytta av skattereduktionen för Grön Teknik som innebär att du får 20 % rabatt på priset när du investerar i en solcellsanläggning. Dessutom kan du få hela 50 % rabatt för installation av laddboxar och batterilager.

Vi guidar dig till en solcellsanläggning som är en långsiktigt mycket god investering, både för din ekonomi och allas vår miljö. Vi ser även till att du får skattereduktion Grön Teknik via Skatteverket.

Här kan du läsa mer om solceller

Solceller

Laddbox 

Vi ser alltid till att erbjuda installation av laddboxar av hög kvalité till ett konkurrenskraftigt pris. För stunden säljer och installerar vi laddboxen Zaptec.

Som privatperson kan du dessutom tillgodoräkna er av skattereduktionen Grön Teknik, vilket ger upp till 50% reducerat pris. På Skatteverkets hemsida kan du läsa mer om skattereduktion. Bostadsrätts- och samfällighetsföreningar samt företag kan ansöka om bidrag för "icke publika laddstationer" via Naturvårdsverkets hemsida.
 
Vi har ett smidigt färdigt paket, med en smart laddbox från Zaptec och installation av en auktoriserad elektriker. 
 

Laddbox Zaptec

Batterilagring 

Om du installerat solceller kan du även koppla till ett batteri. När hushållet eller verksamheten kräver elektricitet och solcellerna inte genererar tillräckligt mycket, tas elektriciteten från batteriet och matas in i elsystemet.

Om batteriet når en låg nivå och solcellerna inte kan generera tillräckligt med ström, eller om det finns en överskottsel som inte används, kan systemet återansluta till det traditionella elnätet för att tillhandahålla kontinuerlig strömförsörjning.

Sammanfattningsvis möjliggör detta system användningen av solenergi även när solen inte skiner och minskar beroendet av det traditionella elnätet. Det ger ett sätt att lagra överskottsenergi för senare bruk och kan öka hållbarheten i energiförsörjningen.

Här kan du läsa mer om batterilagring

Alla rättigheter Boo Energi 2024