boo energi logo boo energi logo
Jumbo Laddboxar

Laddstationer

Inom bilbranschen sker en kraftig förändring, där fler och fler byter bort diesel- och bensindrivna fordon till förmån för elbilar av något slag. Omställningen är viktig och Boo Energi ser det som en självklarhet att stötta våra kunder att satsa på framtiden och hjälper till med försäljning och installation av laddboxar till villor, bostadsrätts- och samfällighetsföreningar samt företag.

Ladda bilen med klimatpositiv el 

Vi på Boo Energi säljer 100 % miljömärkt el producerad enbart från förnyelsebara energikällor. Trots detta har energin som alstras en påverkan på vårt klimat ur ett livscykelperspektiv, vi har därför valt att även klimatkompensera för all el vi säljer. När ni tankar bilen med klimatpositiv el från Boo Energi blir miljöeffekten extra positiv.

Klimatpositiv elbilsladdning

Paketlösning - laddbox och installation 

Vi ser alltid till att erbjuda installation av laddlösningar av hög kvalité till ett konkurrenskraftigt pris. De fabrikat vi för stunden säljer och installerar är Easee och Zaptec.

Som privatperson kan du dessutom tillgodoräkna er av skattereduktionen Grön Teknik, vilket ger upp till 50% reducerat pris. På Skatteverkets hemsida kan du läsa mer om skattereduktion. Bostadsrätts- och samfällighetsföreningar samt företag kan ansöka om bidrag för "icke publika laddstationer" via Naturvårdsverkets hemsida.
 
Här kan du läsa mer om vår paketlösning (8 390 kr med Grönt Teknik skattereduktion) för med en smidig laddbox från Easee eller Zaptec inklusive en standardinstallation. 

ZAPTEC elbilsladdning - Smart laddinfrastruktur för nordiskt klimat.

ZAPTEC är ett norskt företag med ett unikt produktsortiment inom elbilsladdning och laddinfrastruktur. Tack vare deras egenutvecklade och patenterade teknologi har ZAPTEC på kort tid blivit världsledande inom smarta laddsystem för elbilar. Alla ZAPTEC:s laddboxar är utvecklade med hänsyn till vårt nordiska klimat och tillverkade av robusta och hållbara komponenter.

• Patenterad regler- och lastbalansering
• Unik molntjänst för övervakning
• Design och enkel användargränssnitt
• Kvalité och tillverkad för nordiskt klimat
• Möjlighet att kombinera 1- och 3-fasladdning

pdfProduktblad och teknisk specifikation - ZAPTEC Pro

Easee Laddbox

Easee är en liten och kraftfull laddbox som passar alla hem och alla elbilar. Den är utvecklad och producerad i Norge för elbilsladdning i nordiskt klimat. Helt dynamiskt anpassar sig laddboxen efter dina kriterier och låter dig ladda din elbil med 1-fas och 3-fas, med en kapacitet från 1,4 kW upp till 22 kW. Laddboxen är smart och uppkopplad för fjärrstyrd på- och avstängning, antingen via WiFi eller 4G. Med Easse Charge har du även möjlighet att lastbalansera flera laddboxar vilket ofta behövs för större installationer för företag och bostadsrätsföreningar.

pdfTeknisk specifikation - Easee

 

 

Boo Energi


Värmdövägen 657
Box 103
132 23 SALTSJÖ-BOO
08 - 747 51 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Alla rättigheter Boo Energi 2016

Karta

Adress