boo energi logo boo energi logo
Jumbo Laddboxar

Laddbox

Uppdaterad: 15 april 2024

Inom bilbranschen sker en kraftig förändring, där fler och fler byter bort diesel- och bensindrivna fordon till förmån för elbilar av något slag. Omställningen är viktig och Boo Energi ser det som en självklarhet att stötta våra kunder att satsa på framtiden och hjälper till med försäljning och installation av laddboxar till villor, bostadsrätts- och samfällighetsföreningar samt företag.

Ladda bilen med klimatpositiv el 

Hos oss på Boo Energi kan du välja el som är 100 % miljömärkt el producerad enbart från förnyelsebara energikällor. Trots detta har energin som alstras en påverkan på vårt klimat ur ett livscykelperspektiv, vi har därför valt att även klimatkompensera för all el vi säljer. När ni tankar bilen med klimatpositiv el från Boo Energi blir miljöeffekten extra positiv.

Klimatpositiv elbilsladdning

Paketlösning - laddbox och installation 

Vi ser alltid till att erbjuda installation av laddboxar av hög kvalité till ett konkurrenskraftigt pris. För stunden säljer och installerar vi laddboxen Zaptec.

Som privatperson kan du dessutom tillgodoräkna er av skattereduktionen Grön Teknik, vilket ger upp till 50% reducerat pris. På Skatteverkets hemsida kan du läsa mer om skattereduktion. Bostadsrätts- och samfällighetsföreningar samt företag kan ansöka om bidrag för "icke publika laddstationer" via Naturvårdsverkets hemsida.
 
Här kan du läsa mer om vår paketlösning (8 390 kr med Grönt Teknik skattereduktion) med en smidig laddbox från Zaptec inklusive standardinstallation. 

ZAPTEC elbilsladdning - Smara laddboxar för nordiskt klimat.

ZAPTEC är ett norskt företag med ett unikt produktsortiment inom elbilsladdning och laddinfrastruktur. Tack vare deras egenutvecklade och patenterade teknologi har ZAPTEC på kort tid blivit världsledande inom smarta laddsystem för elbilar. Alla ZAPTEC:s laddboxar är utvecklade med hänsyn till vårt nordiska klimat och tillverkade av robusta och hållbara komponenter.

• Patenterad regler- och lastbalansering
• Unik molntjänst för övervakning
• Design och enkel användargränssnitt
• Kvalité och tillverkad för nordiskt klimat
• Möjlighet att kombinera 1- och 3-fasladdning

pdfProduktblad och teknisk specifikation - ZAPTEC Pro

Alla rättigheter Boo Energi 2024