boo energi logo boo energi logo
Jumbo Om Boo

Vi vann utmärkelsen Årets Nackaföretag 2019

Om Boo Energi ekonomisk förening

Boo Energi är en ekonomisk förening som ansvarar för elnätet till över 13 500 kunder och är lokalt beläget i Saltsjö-Boo.

Boo Energi är en ekonomisk förening som ägs av sina kunder och medlemmar. En fjärdeldel av våra nätkunder är också delägare. Vi sätter dig som kund i fokus med mycket kunnig personal och ett säkert och tryggt elnät. Vi har funnits i branshen i snart 100 år och vi kan ge dig värdefulla tips som kan spara både el, miljön och ekonomi. Boo Energis nätområde omfattar Saltsjö-Boo samt delar av kommunerna Värmdö och Vaxholm. Yta 36 km2.

Våra stadgar.

Som andelsägare och medlem har du möjlighet att påverka föreningens verksamhet och samtidigt bevaka dina egna intressen. Dessutom har du en chans till återbäring varje år. Läs mer om fördelarna som medlem.

Boo Energi Försäljnings AB är ett helägt dotterbolag som förutom genuin och bra service alltid erbjuder 100% miljömärkt el till ett utmärkt pris!

Boo Energi Entreprenad AB är även det ett helägt dotterbolag som hanterar allt som rör vägbelysning, från projektering och installation till underhåll. Övriga produkter som säljs och installeras är solpaneler, laddstolpar och luft/luft värmepumpar.

Alla rättigheter Boo Energi 2016