boo energi logo boo energi logo
Jumbo Boo Energi ekonomisk förening

Om Boo Energi

Boo Energis koncern är indelat i elnät (Boo Energi ekonomiska förening), elhandel (Boo Energi Försäljnings AB), och entreprenad (Boo Energi Entreprenad AB).  

Boo Energi bildades lördagen den 30 maj 1920, då ett antal personer träffades i Sågtorps skola för att diskutera det gemensamma intresset att anskaffa och nyttja elektricitet. Boo Elektriska Distriubutionsförening bildas och 5 km elledningar köptes in.

Boo Energi ekonomisk förening underhåller och utvecklar elnätet i Saltsjö-Boo samt delar av kommunerna Värmdö och Vaxholm. Vårt nätområde har en yta på 36 km2 och ägs av våra kunder och medlemmar. Vi sätter dig som kund i fokus med kunnig personal och ett säkert och tryggt elnät. 

Vi är ett av elnätsbolagen som har de lägsta nätavgifterna i Sverige och vi arbetar varje dag för att ha ett säkert elnät med så få avbrott som möjligt. Vi har de senaste åren haft en leveranssäkerhet på 99,99 % till våra kunder, detta trots att stormar som Alfrida och Gudrun huserat och att vi vid flera tillfällen blivit tvungna att rycka ut för att våra kablar skadas vid vägarbeten.

Som andelsägare och medlem har du möjlighet att påverka föreningens verksamhet och samtidigt bevaka dina egna intressen. Dessutom har du en chans till återbäring varje år. Läs mer om fördelarna som medlem.

Boo Energi Försäljnings AB är ett helägt dotterbolag som alltid erbjuder utmärkta priser, utan dolda avgifter, till bra avtalsvillkor. Vi tänker lite extra på vår miljö och all vår el är från förnyelsebara energikällor, dessutom klimatkompenserar vi utan att det kostar något extra för våra kunder. Vilket gör att all el vi säljer är 110 % klimatpositiv. 

Boo Energi Entreprenad AB är även det ett helägt dotterbolag som hanterar allt som rör vägbelysning, från projektering och installation till underhåll. 

                                         Boo Energis organisation

Kopia av Org Chart 9

Boo Energi


Värmdövägen 657
Box 103
132 23 SALTSJÖ-BOO
08 - 747 51 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Alla rättigheter Boo Energi 2016

Karta

Adress