boo energi logo boo energi logo
Jumbo Om Boo

Vi vann utmärkelsen Årets Nackaföretag 2019

Om Boo Energi ekonomisk förening

Boo Energi är en ekonomisk förening som ansvarar för elnätet till ungefär 14 000 kunder och är lokalt beläget i Saltsjö-Boo.

Boo Energi är en ekonomisk förening som ägs av sina kunder och medlemmar. En fjärdeldel av våra nätkunder är också delägare. Vi sätter dig som kund i fokus med mycket kunnig personal och ett säkert och tryggt elnät. Vi har funnits i branshen i 100 år och vi kan ge dig värdefulla tips som kan spara både el, miljön och ekonomi. Boo Energis nätområde omfattar Saltsjö-Boo samt delar av kommunerna Värmdö och Vaxholm. Yta 36 km2.

Vi är ett av de elnätsbolag som har de lägsta nätavgifterna i Sverige och vi arbetar varje dag för att ha ett säkert elnät med så få avbrott som möjligt. Vi har de senaste åren haft en leveranssäkerhet på 99,99 % till våra kunder, detta trots att stormar som Alfrida och Gudrun huserat och att vi vid flera tillfällen blivit tvungna att rycka ut för att våra kablar skadas vid vägarbeten.

Våra stadgar.

Som andelsägare och medlem har du möjlighet att påverka föreningens verksamhet och samtidigt bevaka dina egna intressen. Dessutom har du en chans till återbäring varje år. Läs mer om fördelarna som medlem.

Boo Energi Försäljnings AB är ett helägt dotterbolag som alltid erbjuder el till utmärkt pris, utan dolda avgifter. All el kommer från förnyelsebara energikällor, sol-, vind-, vatten och biokraft. Vi klimatkompenserar även för all el som vi säljer vilket gör att elen från oss är klimatpositiv, detta utan att det kostar extra för våra kunder. 

Boo Energi Entreprenad AB är även det ett helägt dotterbolag som hanterar allt som rör vägbelysning, från projektering och installation till underhåll. Övriga produkter som säljs och installeras är solpaneler, laddstolpar och luft/luft värmepumpar.

Alla rättigheter Boo Energi 2016