boo energi logo boo energi logo
Jumbo Boo Energi ekonomisk förening

Om Boo Energi

Boo Energis koncern är indelat i elnät (Boo Energi ekonomiska förening), elhandel (Boo Energi Försäljnings AB), och entreprenad (Boo Energi Entreprenad AB).  

Boo Energi bildades lördagen den 30 maj 1920, då ett antal personer träffades i Sågtorps skola för att diskutera det gemensamma intresset att anskaffa och nyttja elektricitet. Boo Elektriska Distriubutionsförening bildas och 5 km elledningar köptes in. I dag, över 100 år senare arbetar vi efter devisen: 

Hållbara energilösningar där innovation möter tradition. 

Boo Energi ekonomisk förening 

Vi underhåller och utvecklar elnätet i Saltsjö-Boo samt delar av kommunerna Värmdö och Vaxholm. Vårt nätområde har en yta på 36 km2 och ägs av våra kunder och medlemmar. Vi sätter dig som kund i fokus med kunnig personal och ett säkert och tryggt elnät. 

Vi arbetar för att ha ett säkert elnät med så få avbrott som möjligt och har de senaste åren haft en leveranssäkerhet på 99,99 %.

Som andelsägare och medlem får du möjlighet att på nära håll följa vår verksamhet, samtidigt som du har chans till återbäring på din elräkning en gång per år. 

Läs mer om fördelarna som medlem.

Boo Energi Försäljnings AB

Vi vill att du ska känna dig trygg och lita på att vi alltid erbjuder prisvärda elavtal med generösa avtalsvillkor. Hos oss får du ett timavräknat elavtal där du själv har möjlighet att påverka din elräkning. 

Du kan välja att köpa el från förnyelsebara energikällor, 100 % miljömärkt som kommer från sol, vind, vatten och biogas. För all el, oavsett ursprung, har vi valt att klimatkompensera extra motsvarande 10 % av vår elförsäljning.

Energilösningar 

Vi ser att laddlösningar, solpaneler och lagring är en viktig del i uppbyggnaden av ett hållbart samhälle och levererar energilösningar till privatpersoner och företag i hela Sverige.

Boo Energi Entreprenad AB

Vi hjälper dig med projektering och anläggning av ny väg- och parkbelysning lokalt i Nacka och på Värmdö.

Behöver er förening eller samfällighet bygga om, uppgradera till LED-belysning eller kanske bygga till en befintliga belysningsanläggning så hjälper vi gärna till.                          

Boo Energis organisation

 Kopia av Minimalist Construction Company Org Chart

Årsredovisningar för respektive bolag 

Här kan du se våra årsredovisningar

Boo Energi


Värmdövägen 657
Box 103
132 23 SALTSJÖ-BOO
08 - 747 51 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Alla rättigheter Boo Energi 2016

Karta

Adress