boo energi logo boo energi logo
Jumbo Generell

Tryggt och säkert!

Du kan lita på oss!

Uppdaterad: 9 februari 2024

Vi är stolta över vår långa historia av goda kundrelationer. I över 100 år har vi satt det personliga mötet i första hand med prisvärd el och generösa avtalsvillkor. Vi håller jämna steg med den tekniska utvecklingen och lovar dig genuint bra service och hållbara energilösningar, där innovation möter tradition.

Styr din elanvändning till tider när priset lågt

Tänk på att försöka styra din elanvändning. Det kan du göra, både genom att spara på antalet kilowattimmar och vilken tid du använder dem. Elen är oftast billigare nattetid och på helgen.

Via vår app kan du följa dygnets priser och se hur du använt elen historiskt. Det kan hjälpa dig att få en lägre elräkning och även minska din miljöpåverkan.

Ladda ner vår app

Generösa avtalsvillkor 

Våra kunder stannar för att det är nöjda, inte för att de är uppbundna i långa elavtal och alla kan välja oss till sin elleverantör. Se våra olika avtalsmodeller nedan:  

Rörligt elpris

Priset varierar varje månad beroende på tillgång och efterfrågan av el. Det rörliga elpriset fastställs efter månadens slut och baseras på elbörsens spotpriser. Uppsägningstid: 3 veckor

Bundet elpris 

Du har samma elpris per kilowattimme under hela avtalsperioden. Du får ett budgeterbart elpris med låg risk. Du väljer själv avtalstid mellan 1-3 år.

Boo-portföljen 

Priset ses inte som ett fastprisavtal eller ett rörligt elprisavtal. Det är en kombination av planerade elinköp över tid, där du även kan påverka ditt elprissnitt genom att minska elanvändningen när elen är som dyrast. Uppsägningstid: 3 månader + innevarande kalendermånad.

Kvinna Frihet

Vi klimatkompenserar för den el vi säljer

Vi har funnits i över 100 år och vill finnas kvar i minst 100 år till. Därför väljer vi att klimatkompensera extra för den el vi säljer. 

Den el vi säljer kommer från sol, vind, vatten och biogas. När du kombinerar el från förnyelsebara energikällor med klimatkompensation täcker miljövinsten även utsläppen ur ett livscykelperspektiv, dvs de utsläpp som bildas när en produktionsanläggning tillverkas, transporteras, sätts upp samt demonteras. Miljöresultatet blir nettopositiva utsläpp.

Här kan du läsa mer om vad klimatpositiv el innebär.

Klimatpositiv

Med en nära och genuint bra service

Vi fick i vår senaste kundunsersökning betyget ”Mycket väl godkänd”, betyget gör att vi finns på topp tio av alla elbolagen i Sverige inom vår kategori. Vi finns även med på rekommendationssajten Reco med betyget 4,3.

Vi är stolta över vår lokala närhet, långa historia och vi värnar om det personliga mötet. Vi erbjuder prisvärda produkter och tjänster med teknik i framkant och med fokus på vårt klimat.

Triss

.

Teckna elavtal i tre enkla steg

Steg 1

Fyll i dina uppgifter det tar ca 60 sekunder.

Steg 2

Välj fullmakt om du inte har ett anläggningsid tillgängligt.

Steg 3

Avtalet med oss börjar när det gamla slutar. Välkommen till Boo Energi! 

 Jämför elavtal

Alla rättigheter Boo Energi 2024