boo energi logo boo energi logo
Jumbo Generell

Tryggt och säkert!

Varför skall du välja ett elavtal hos Boo Energi

Vi på Boo Energi har sålt el enbart från förnyelsebara energikällor 100 % miljömärkt, sedan 2014. Från och med 2020 ser vi även till att klimatkompensera för all el, så att slutprodukten till dig som kund alltid blir 110 % klimatpositiv. Vi drivs av hållbarhet och att ha nöjda kunder. 

Boo Energi - Filmen 

El till utmärkt pris.

Som kund hos oss kan du känna dig trygg. Vi guidar dig till det elavtal som passar dig och dina förutsättningar. Vi har låga marginaler, utan dolda avgifter och generösa avtalsvillkor. Priset vi redovisar är det du betalar, inga extra avgifter tillkommer. Våra kunder stannar för att de är nöjda, inte för att de sitter fast i långa avtal. 

100 % förnyelsebar och 110 % klimatpositiv el

Vi har funnits i 100 år och vill finnas kvar i minst 100 år till. Därför har vi endast el från förnyelsebara energikällor, sol, vind, vatten och biogas. 100 % miljömärkt el och 110 % klimatpositiv el.

Klimatpositiv el innebär att vi klimatkompenserar för mer än 100 % av de utsläpp som den el vi säljer genererar ur ett livscykelpersperspektiv. Först räknar vi ut hur mycket vi behöver klimatkompensera för att bli klimatneutrala, därefter klimatkompenserar vi lika mycket till. 

Glödlampa solcell

Med en nära och genuint bra service.

Vi har under 100 år hjälpt våra kunder. Vi har fått betyget ”Mycket väl godkänd” i våra senaste  kundundersökning och finns på topp tre av elbolagen i Sverige inom vår kategori. Vi återfinns även i topp på rekommendationssajten Reco och fick 2019 utmärkelsen ”Årets Nackaföretag” .

Teckna elavtal i tre enkla steg

Steg 1

Fyll i dina uppgifter det tar ca 60 sekunder.

Steg 2

Välj fullmakt om du inte har ett anläggningsid tillgängligt.

Steg 3

Avtalet med oss börjar när det gamla slutar. Välkommen till Boo Energi! 

 Jämför elavtal

Boo Energi


Värmdövägen 657
Box 103
132 23 SALTSJÖ-BOO
08 - 747 51 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Alla rättigheter Boo Energi 2016

Karta

Adress