boo energi logo boo energi logo
Jumbo Generell

Tryggt och säkert!

Varför skall du välja ett elavtal hos Boo Energi

Vi på Boo Energi har sålt el enbart från förnyelsebara energikällor 100 % miljömärkt, sedan 2014. Från och med 2020 ser vi även till att klimatkompensera för all el, så att slutprodukten till dig som kund alltid blir 110 % klimatpositiv. Vi drivs främst av hållbarhet och att ha nöjda kunder. Vi strävar hela tiden efter att ge våra kunder hållbara energilösningar där innovation möter tradition. 

2 

Du kan lita på oss!

Som kund hos oss kan du känna dig trygg. Vi guidar dig till det elavtal som passar dig och dina förutsättningar. Vi har låga marginaler, utan dolda avgifter och generösa avtalsvillkor. Priset vi redovisar är det du betalar, inga extra avgifter tillkommer. Våra kunder stannar för att de är nöjda, inte för att de sitter fast i långa avtal. 

För närvarande rekomenderar vi vår prismodell Boo-portföljen. Boo-portföljen har ett lugnare elpris och har sedan starten 2015 haft ett genomsnittspris som varit 10 öre lägre per kWh än ett rörligt elpris.

Trygghet

Generösa avtalsvillkor 

Våra kunder stannar för att det är nöjda, inte för att de är uppbundna i långa elavtal. Se våra olika avtalsmodeller nedan:  

Rörligt elpris

Priset varierar varje månad beroende på tillgång och efterfrågan av el. Det rörliga elpriset fastställs efter månadens slut och baseras på elbörsens spotpriser.

Uppsägningstid: 1 månad + innevarande kalendermånad.

Bundet elpris 

Du har samma elpris per kilowattimme under hela avtalsperioden. Priset är budgeterbart med låg risk. Du väljer själv avtalstid mellan 1-3 år.

Boo-portföljen 

Priset ses inte som ett fastprisavtal eller ett rörligt elprisavtal. Det är en kombination av planerade elinköp över tid, där du även kan påverka ditt elprissnitt genom att minska elanvändningen när elen är som dyrast.

Uppsägningstid: 3 månader + innevarande kalendermånad.

Kvinna Frihet

100 % förnyelsebar och 110 % klimatpositiv el

Vi har funnits i 100 år och vill finnas kvar i minst 100 år till. Därför har vi endast el från förnyelsebara energikällor, sol, vind, vatten och biogas. 100 % miljömärkt el och 110 % klimatpositiv el.

Klimatpositiv el innebär att vi klimatkompenserar för mer än 100 % av de utsläpp som den el vi säljer genererar ur ett livscykelpersperspektiv. Först räknar vi ut hur mycket vi behöver klimatkompensera för att bli klimatneutrala, därefter klimatkompenserar vi lika mycket till. 

Klimatpositiv

Med en nära och genuint bra service.

Vi har under 100 år hjälpt våra kunder. Vi har fått betyget ”Mycket väl godkänd” i våra senaste  kundundersökning och finns på topp tre av elbolagen i Sverige inom vår kategori. Vi återfinns även i topp på rekommendationssajten Reco och fick 2019 utmärkelsen ”Årets Nackaföretag”

Triss 2022

.

Teckna elavtal i tre enkla steg

Steg 1

Fyll i dina uppgifter det tar ca 60 sekunder.

Steg 2

Välj fullmakt om du inte har ett anläggningsid tillgängligt.

Steg 3

Avtalet med oss börjar när det gamla slutar. Välkommen till Boo Energi! 

 Jämför elavtal

Boo Energi


Värmdövägen 657
Box 103
132 23 SALTSJÖ-BOO
08 - 747 51 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Alla rättigheter Boo Energi 2016

Karta

Adress