boo energi logo boo energi logo
Jumbo Generell

Tryggt och säkert!

Du kan lita på oss!

Som kund hos oss kan du känna dig trygg. Vi guidar dig till det elavtal som passar dig och dina förutsättningar. Vi har prisvärd el med generösa avtalsvillkor. Priset vi redovisar är det du betalar, inga extra avgifter tillkommer. Våra kunder stannar för att de är nöjda, inte för att de sitter fast i långa avtal. 

Trygghet

Generösa avtalsvillkor 

Våra kunder stannar för att det är nöjda, inte för att de är uppbundna i långa elavtal och alla kan välja oss till sin elleverantör. Se våra olika avtalsmodeller nedan:  

Rörligt elpris

Priset varierar varje månad beroende på tillgång och efterfrågan av el. Det rörliga elpriset fastställs efter månadens slut och baseras på elbörsens spotpriser.

Uppsägningstid: 1 månad + innevarande kalendermånad.

Bundet elpris 

Du har samma elpris per kilowattimme under hela avtalsperioden. Du får ett budgeterbart elpris med låg risk. Du väljer själv avtalstid mellan 1-3 år.

Boo-portföljen 

Priset ses inte som ett fastprisavtal eller ett rörligt elprisavtal. Det är en kombination av planerade elinköp över tid, där du även kan påverka ditt elprissnitt genom att minska elanvändningen när elen är som dyrast.

Uppsägningstid: 3 månader + innevarande kalendermånad.

Kvinna Frihet

Vi klimatkompenserar för den el vi säljer

Vi har funnits i 100 år och vill finnas kvar i minst 100 år till. Därför väljer vi att klimatkompensera för den el vi säljer. 

För all el vi säljer, oavsett ursprung, har vi valt att klimatkompensera extra motsvarande 10% av all vår elförsäljning, vilket gör att vi minskar koldioxidutsläppen globalt.

För de kunder som kombinerar förnyelsebara energikällor med klimatkompensation täcker miljövinsten även utsläppen ur ett livscykelperspektiv, dvs de utsläpp som bildas när en produktionsanläggning tillverkas, transporteras, sätts upp samt demonteras. Miljöresultatet blir nettopositiva utsläpp.

Här kan du läsa mer om vad klimatpositiv el innebär.

Klimatpositiv

Med en nära och genuint bra service.

Vi fick i vår senaste kundunsersökning betyget ”Mycket väl godkänd”, betyget gör att vi finns på topp tre av alla elbolagen i Sverige inom vår kategori. Vi finns även med på rekommendationssajten Reco med betyget 4,3.

Vi trivs med att vara det trygga och omtänksamma energibolaget. 

Triss 2023

.

Teckna elavtal i tre enkla steg

Steg 1

Fyll i dina uppgifter det tar ca 60 sekunder.

Steg 2

Välj fullmakt om du inte har ett anläggningsid tillgängligt.

Steg 3

Avtalet med oss börjar när det gamla slutar. Välkommen till Boo Energi! 

 Jämför elavtal

Boo Energi


Värmdövägen 657
Box 103
132 23 SALTSJÖ-BOO
08 - 747 51 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Alla rättigheter Boo Energi 2016

Karta

Adress