boo energi logo boo energi logo
Jumbo - Jämför elavtal

Vi tål att jämföras

Jämför elpris

Funderar du på om du har ett bra pris på din el? Nu kan du smidigt hämta uppgifterna från ditt nuvarande elbolag och göra en jämförelse. 

Hos oss kan du välja el som är 100 % miljömärkt och när du väljer miljömärkt klimatkompenserar vi också extra. Alltid utan dolda avgifter eller onödiga extra påslag. 

Jämförelse elfaktura

Är du osäker på vad som är ett bra elavtal?

Nu kan du på bara någon minut hämta information om ditt nuvarande elavtal via vår tjänst nedan. Du väljer ditt elbolag och inhämtar uppgifterna med hjälp av ditt Bank-id. 

Du får direkt upp information om: 

  • Elpris
  • Anläggningsid
  • Bindningstid

När du hämtat uppgifterna kan du via vår hemsida göra en jämförelse. Våra priser finns tydligt redovisade och priserna du ser på hemsidan är vad du betalar. Vi har aldrig några dolda eller extra avgifter som kommer som en överraskning efteråt. 

Vi vill att du som är kund stannar länge, för att du är nöjd, inte för att du är uppbunden i ett avtal du inte kan ta dig ur. Vi har alltid generösa avtalsvillkor, 1 månad för rörligt elpris och 3 månader för Boo-portföljen.

Prisvärd el och personlig service 

Vi är ett lokalt elbolag med genuin personlig omtanke och närhet till våra kunder, även om du bor en bit bort. Vi ger dig alltid konkurrenskraftiga priser och du kan alltid välja el som är bättre för miljön. Vår miljömärkta el kommer från vatten, vind, biogas och sol. Dessutom klimatkompenserar vi extra för all el vi säljer, utan onödiga extra påslag.

Våra kunder stannar för att de vill, inte för att de är bundna till långa avtal. 

För ett lugnare elpris 909 217 px 4

Kontakta oss:

Vid frågor är du alltid välkommen att höra av dig till oss. 

Vi är anträffbara via telefon 08-747 51 70, vardagar mellan klockan 09.00 – 15:00, med lunchstängt klockan 11:30-12:30. Du kan även ställa en fråga till oss via e-post, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

Alla rättigheter Boo Energi 2016

Karta

Adress