boo energi logo boo energi logo
Jumbo Solceller

Vill du bidra till Sveriges elförsörjning?

Solceller - Så här går det till

Uppdaterad: 1 februari 2024

Tänk dig att producera din egen ren, grön energi direkt från solen och sänka dina elkostnader samtidigt som du minskar din klimatpåverkan. Är du intresserad av att upptäcka vad solpaneler kan göra för dig?

Från intresseanmälan till installation - vi listar de 6  stegen

Nedan listar vi de olika stegen från den första kontakten till installation. Vill du veta mer, fyll i vår intresseanmälan längst ner på sidan. 

1. Rådgivning - vilka är dina förutsättningar?
Börja med att fylla i vår intresseanmälan längst ner på sidan. Vi kontaktar dig för att diskutera dina unika förutsättningar och skickar dig en prisindikation via e-post.

2. Personligt möte
Vi strävar efter att ge dig bästa möjliga service. Ett personligt möte ger oss chansen att finjustera din prisindikation och säkerställa att allt stämmer överens med verkligheten.

3. Offert
Efter vårt möte skickar vi dig en skräddarsydd offert baserad på dina behov och önskemål.

4. Presentation
Vi går tillsammans igenom offerten och svarar på alla dina frågor. Vi erbjuder både digitala och pappersavtal så att du kan känna dig trygg.

Vid beställning av solpaneler har du som konsument alltid 14 dagars ångerrätt.

5. Vad händer efter beställning?
Efter det att du beställt din anläggning sköter vi allt det administrativa och kontaktar nätägaren.

Här kan du läsa mer om vilket ansvar elnätsägaren har och stegen innan driftsättning.

6. Installation
Inom sex månader efter din beställning är det dags för installationen hemma hos dig. Vi anpassar arbetet efter ditt schema, och vanligtvis tar installationen bara 2-4 dagar.

Vi på Boo Energi blir er avtalspart och står för alla garantier. Gosol Energi är Boo Energis utförandepartner (säljare och installatör).

Installation solpanel

Vi kan enkelt göra en preliminär beräkning 

Titta gärna på vår korta film som visar vilken information vi behöver från dig och hur lätt vi kan ta fram en beräkning för hur mycket ditt hustak kan producera och vad priset för en installation skulle bli. Vår korta film (56 sekunder).

Intresseanmälan

 

 

Alla rättigheter Boo Energi 2024