boo energi logo boo energi logo
Jumbo Anslutning

El till ert nya hus, när det byggs och när det är klart

Tillfällig anslutning, byggström

Uppdaterad: 4 januari 2023

Tillfällig anslutning används ofta till cirkus, tivoli, marknader och andra kortvariga aktiviteter men framförallt när man skall bygga hus, och då kallar vi det för byggström. Att beställa byggström är enkelt.

Ni skriver på ett hyresavtal och skickar in det till oss. Förutsätter dock att det finns en stolpe, kabelskåp eller nätstation i närheten som vi kan ansluta till. På hyresavtalet fyller ni i önskat inkopplingsdatum, med en framförhållning på minst två veckor, och vilket av våra två byggskåp ni behöver, 25A eller 63A.

När vi fått beställningen så skickar vi en instruktion om nyckelhanteringen och kör ut och kopplar in byggskåpet på byggplatsen. I inkopplingsavgiften ingår också urkoppling samt hemtransport när bygget är klart. Har ni eget byggskåp som ni vill ha inkopplat eller behöver mer än 63A, tar ni kontakt med en behörig elinstallatör som skickar in en färdiganmälan via föranmälan.nu minst två veckor innan. Den gäller som beställning.

pdfHyresavtal byggskåp

På hyresavtalet fyller du i i önskat inkopplingsdatum, med en framförhållning på minst två veckor och vilket av våra två slags byggskåp ni behöver, 25A eller 63A.

När vi fått beställningen så skickar vi en instruktion om nyckelhanteringen och kör ut och kopplar in byggskåpet på byggplatsen. 

pdfSe instruktion

I inkopplingsavgiften ingår också urkoppling samt hemtransport när bygget är klart.

Har ni eget byggskåp som ni vill ha inkopplat eller behöver mer än 63A, tar ni kontakt med en behörig elinstallatör som skickar in en färdiganmälan, minst två veckor innan, som även ni har skrivit under. Den gäller som beställning. 

Anders Dahlin


08-747 51 60
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Alla rättigheter Boo Energi 2024