boo energi logo boo energi logo
Jumbo - Elavtal start

Ditt lokala energibolag
sedan 1920

Vi är stolta över vår långa historia av goda kundrelationer

Våra elavtal

Det finns tre olika avtalsmodeller att välja på, rörligt elpris, fast elpris eller Boo-portföljen. Oavsett prismodell kan du alltid välja el, producerad till 100% från förnyelsebara energikällor så som sol, vind, vatten och biogas. Dessutom klimatkompenserar vi för elen som våra kunder använder, det gör att elen som är miljömärkt även är 110 % klimatpositiv.

Våra avtalsmodeller

Vi vill att du ska känna dig trygg med oss. Lita på att vi alltid erbjuder prisvärd el utan onödiga extra avgifter och med generösa avtalsvillkor. Läs mer om våra elprisavtal nedan och klicka dig vidare för en utförligare beskrivning. 

Se gärna våra filmer:  "Elprisets olika delar" och  "Vad påverkar elpriset?"

Boo-portföljen - planerade elinköp 

Boo-portföljen passar dig som vill ha ett tryggt elpris över tid, där de kraftiga prissvängningarna du har i ett rörligt elpris kapas, samtidigt som priset följer marknaden.

Priset ses inte som ett fastprisavtal eller ett rörligt elprisavtal. Det är en kombination av planerade elinköp över tid, där du även kan påverka ditt elprissnitt genom att styra en viss del av elanvändningen när priset är lägre. Vanligen är detta nattetid mellan klockan 23-06.

Boo-portföljen har sedan starten 2015 haft ett genomsnittspris som varit lägre än rörligt elpris över tid. 

Läs mer om Boo-portföljen

Rörligt elavtal - styrs av tillgång och efterfrågan

Rörligt elavtal passar dig som kan hantera kraftiga prissvängningar under vissa perioder, både uppåt och neråt. Elpriset per kWh är generellt högre under höst och vinter då elanvändningen är högre än under vår och sommar. 

Priset sätts timme för timme och du har möjlighet att styra din elanvändning till tider när priset är lägre. Vanligtvis är priset som lägst mellan klockan 23 och 06.

Läs mer om rörligt elprisavtal

Bundet elavtal - du vet ditt pris

Bundet elavtal passar dig som inte vill ha några överaskningar och som vill veta vilket pris du ska betala per kWh under en bestämd period. Då priset är detsamma under hela avtalsperioden blir kostnaden störst under de perioder då du använder mest el och lägst under de perioder du har mindre elanvändning.

Läs mer om bundet elprisavtal

Välkommen!

Nu ändrar appen utseende
Alla rättigheter Boo Energi 2016