boo energi logo boo energi logo

Vi fick utmärkelsen Årets Nackaföretag 2019

Kallelse till årsstämma

Medlemmarna i Boo Energi ekonomisk förening kallas till ordinarie föreningsstämma. 

Tid:      Måndagen den 27 maj klockan 18:00
Plats:   Boo Energi, Värmdövägen 657

Anmäl dig senast den 20 maj till oss på telefon 08-747 51 70 eller per e-post, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mer information finns att läsa under rubriken Årsstämma / Stadgar 

Inlägget publicerat 2019-05-09

Ormingeringen

Just nu pågår ett arbete med markförläggning av kablar för att ersätta befintliga luftledningar från Vattenfalls ställverk runt Krokhöjden till Myrsjöskolan. Kommunen har för avsikt att bygga fler bostäder i området. En entreprenör utför arbetet med markförläggningen av Vattenfalls och Boo Energis kablar och den första etappen från Kummelbergets industriområde till Vattenfalls ställverk beräknas vara klar kring midsommar.

Etapp två från Vattenfalls ställverk via Mensättravägen till korset vid Myrsjöskolan beräknas vara klart till årsskiftet. I och med detta blir Boo Energis elnät både föryngrat och förstärkt. Inlägget skrivet: 2019-05-06

Vattenfall Otera Mindre

Nytt elnät på Koviksudde

På bilderna nedan ser ni våra montörer Mikael och Niklas som just nu arbetar med att driftsätta det nya elnätet i vårsolen ute på Koviksudde.

Vi kommer successivt att släppa på el till de nya transformatorstationerna, kablarna och kabelskåpen. Så småningom kommer alla fastigheter att vara inkopplade på det nya nätet och elen kommer i nya robusta och säkra elledningar.

Under stormen Alfrida i januari så var Koviksudde ett av våra hårdast drabbade områden med många strömavbrott som följd. När ombyggnadsarbetet är klart och de gamla luftledningarna är borta så kommer framtida stormar inte alls att påverka elförsörjningen på samma sätt.

Ni som har en fastighet på Koviksudde har i samband med utbyggnaden för vatten och avlopp fått en ny elservis till er fastighet. Viktigt är att VA och el samordnas när det är dags att gräva på tomten. Hör av er till oss innan ni sätter igång. Inlägget skrivet 2019-04-10Två bilder

Vi vill veta vad du tycker.

Just nu genomför vi på Boo Energi en kundundersökning. Under Mars och April månad kan du som kund hos oss bli uppringd för en intervju med frågor angående Boo Energi. Dina synpunkter är oerhört viktiga för vårt utvecklingsarbete och vi är mycket tacksamma om du vill delta i undersökningen. Intervjun tar ca 5 minuter i anspråk och du är självfallet helt anonym. Vår samarbetspartner för marknadsundersökningar är Supportföretaget TMJ Group AB.

Boo Energi - Årets Nackaföretag 2019!

Vi känner en enorm stolthet att i år få utmärkelsen Årets Nackaföretag 2019! 

Motivering som följer: 
Boo Energi utmärker sig med ett starkt engagemang för miljö och hälsa. Med träningsappen stimulerar de till ett hälsosamt liv som också ger kunderna en sänkt energikostnad. Dessutom bidrar Boo Energi, genom Boo-Fonden, till en mer glädjefylld tillvaro för regionens barn och ungdomar. Boo Energi Ligger i framkant för omställning till solenergi och erbjuder alltid 100% miljömärkt el. Med en imponerande utveckling skänker årets pristagare ett mervärde till Nacka och bidrar till samhällets utveckling långt utanför sitt verksamhetsområde.
 

Pris

Boo Fonden

Boo fonden stöttar varje år hundratals människor i föreningslivet. 

Syftet med fonden är att kunna hjälpa så många som möjligt att känna glädje tillsammans med andra, vara en del av en grupp, bli sedd. Vi vet att det ibland kan vara svårt för både föreningar och föräldrar att få pengarna att räcka till och vi på Boo Energi känner verkligen glädje över att kunna stötta.

Alla de som ansökt från fonden har fått återkoppling per e-post. Certifikatsutdelning till alla bidragstagare hölls på Tele2 Arena. 


Viktig driftinformation


Årstämma: Kallelse till stämman den 27 maj finns under rubriken - Om oss.
Fakturering: Ni som får pappersfaktura från oss, har fått två identiska exemplar. Vi ber om ursäkt för detta och ber er slänga en av dem.

Alla rättigheter Boo Energi 2016