boo energi logo boo energi logo

Vi fick utmärkelsen Årets Nackaföretag 2019

Vi vill veta vad du tycker.

Just nu genomför vi på Boo Energi en kundundersökning. Under Mars och April månad kan du som kund hos oss bli uppringd för en intervju med frågor angående Boo Energi. Dina synpunkter är oerhört viktiga för vårt utvecklingsarbete och vi är mycket tacksamma om du vill delta i undersökningen. Intervjun tar ca 5 minuter i anspråk och du är självfallet helt anonym. Vår samarbetspartner för marknadsundersökningar är Supportföretaget TMJ Group AB.

Boo Energi - Årets Nackaföretag 2019!

Vi känner en enorm stolthet att i år få utmärkelsen Årets Nackaföretag 2019! 

Motivering som följer: 
Boo Energi utmärker sig med ett starkt engagemang för miljö och hälsa. Med träningsappen stimulerar de till ett hälsosamt liv som också ger kunderna en sänkt energikostnad. Dessutom bidrar Boo Energi, genom Boo-Fonden, till en mer glädjefylld tillvaro för regionens barn och ungdomar. Boo Energi Ligger i framkant för omställning till solenergi och erbjuder alltid 100% miljömärkt el. Med en imponerande utveckling skänker årets pristagare ett mervärde till Nacka och bidrar till samhällets utveckling långt utanför sitt verksamhetsområde.
 

Pris

Boo Fonden

Boo fonden stöttar varje år hundratals människor i föreningslivet. 

Syftet med fonden är att kunna hjälpa så många som möjligt att känna glädje tillsammans med andra, vara en del av en grupp, bli sedd. Vi vet att det ibland kan vara svårt för både föreningar och föräldrar att få pengarna att räcka till och vi på Boo Energi känner verkligen glädje över att kunna stötta.

Alla de som ansökt från fonden har fått återkoppling per e-post. Vi kommer dela ut ett certifikat till alla personer, lag, föreningar som fått ta del av fonden på Tele2 Arena i mars. 


Alla rättigheter Boo Energi 2016