boo energi logo boo energi logo

Vi fick utmärkelsen Årets Nackaföretag 2019

Seminarium om solenergi!

I förra veckan (vecka 36) hade vi en informationsträff tillsammans med vår partner Cell Solar där vi pratade om solceller. 

Solceller kan vara en riktigt bra affär och du kan gör en god insats för miljön. Vi på Boo Energi erbjuder rådgivning, design, leverans och installation av solceller. Vi hjälper dig på hela resan från första idé till färdig installation. 

Missade du vår solenergikväll är du alltid välkommen att höra av dig till oss, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  Publicerat 2019-09-09

Skarpövägen

Efterfrågan på el ökar hela tiden och för att klara en högre kapacitet arbetar vi kontinuerligt med att stärka elnätet i vårt nätområde. Med början i vecka 32 kommer vi att utföra en schakt från vår nätstation på Ornövägen, via Mörtstigen och fram till Skarpövägen 11. Arbetet utförs av Boo Energis årsentreprenör och beräknas ta ungefär 3 veckor. Publicerat 2019-08-06. 

Skarpövägen 11

Vi har låga elnätsavgifter, utan att tumma på kvalitet eller service! 

Nils Holgersson-gruppen, med representanter från Bostadsrätterna, HSB Riksförbund, Hyresgästföreningen Riksförbundet, Riksbyggen och SABO redovisar fakta om prisnivåer och prisskillnader som finns mellan olika kommuner för sophämtning, VA, el och fjärrvärme. Först för 2019 års Nils Holgersson-undersökning är elnät. Där de redovisar prishöjningar för elnätet från 2014 fram till idag. Nils Holgersson-undersökningen tar med de elnätsföretag som finns centralt i en kommun, vilket gör att Boo Energi aldrig kommer med i rapporten då fler elnätsföretag finns i kommunen. Vi vill därför visa hur vår elnätsavgift har utvecklats under samma period.

Vi på Boo Energi är det företag som har bland de lägsta elnätsavgifterna i Sverige och det syns tydligt att vi även är ett av de elnätsägare som varit försiktig med att höja avgiften under de senaste fem åren. Den översta bilden är tagen från Nils Holgerssonsgruppens hemsida. Publicerat 2019-06-28

Diagram över Elnätsavgifterna i Sverige mellan 2014-2019

Nu borrar vi under Värmdöleden

Boo Energis elledningar som går över den hårt trafikerade Värmdöleden är svåra att underhålla, då trafiken måste ledas om eller stoppas när luftledningen ska ses över.

Våra nya kablar skall därför läggas ner i rör under vägen. 350 meter kommer vi att behöva borra, detta gör några specialister åt oss. När den nya biten elnät är på plats under jord kan vi påbörja arbetet med att ta ner luftledningen. På sikt ger detta ett hållbarare, tryggare och mer prisvärt elnät. Inlägget publicerat 2019-06-26

Klocktorp JPEG

Mycket väl godkänd - igen!

Supportföretaget TMJ Group, genomför regelbundet kundnöjdhetsundersökningar inom energibranschen. De har gjort ett slumpmässigt urval och intervjuat 307 personer som är kunder hos oss på Boo Energi.

Vi fick vid den senaste mätningen i april Mycket väl godkänd med ett nöjdhetsindex över 75 på en skala mellan 0-100.

Nöjdhetsindex berör följande frågeområden:

 • Spontan uppfattning
 • Tillgänglighet
 • Bemötande
 • Kompetens
 • Tydlighet i besked/svar
 • Hjälp vid störning/avbrott - Leveranssäkerhet
 • Hemsida
 • Klagomålshantering
 • Fakturaförståelse
 • Prisvärdhet

Nedan har vi listat några av de kommentarer vi fått från er kunder:

 • Jag är väldigt nöjd med Boo Energi främst för att de har så bra service. Man får så himla bra respons.
 • Appen som de har är ju jättebra! Den får folk att komma ut och röra på sig. Den har triggat oss att slå alla rekord.
 • Det har fungerat utmärkt med Boo Energi. Jag har haft dem som leverantör i 30 år och det har alltid fungerat utmärkt.
 • Jag är oerhört förtjust i Boo Energi, jag är verkligen positivt överraskad att ett elbolag kan bli så pass personligt.
 • Jag var på ett trevligt möte som handlade om solpaneler i Boo Energis regi, det var trevligt och intressant.
 • Man blir bemött på ett bra sätt och de tar en på allvar när man ringer in. Inte som vissa andra företag som säger att man ska återkoppla så händer det aldrig.
 • Man kommer alltid fram till någon som är glad och peppad liksom. Annars ibland när man ringer till företag så kan vissa låta väldigt uttråkade och nästan lite arga för att man ringer.
 • De reder ut saker snabbt och man får konkreta svar på frågor.

Tack till alla er som deltagit i undersökningen! 

Inlägget publicerat 2019-06-25. 

Ormingeringen

Just nu pågår ett arbete med markförläggning av kablar för att ersätta befintliga luftledningar från Vattenfalls ställverk runt Krokhöjden till Myrsjöskolan. Kommunen har för avsikt att bygga fler bostäder i området. En entreprenör utför arbetet med markförläggningen av Vattenfalls och Boo Energis kablar och den första etappen från Kummelbergets industriområde till Vattenfalls ställverk beräknas vara klar kring midsommar.

Etapp två från Vattenfalls ställverk via Mensättravägen till korset vid Myrsjöskolan beräknas vara klart till årsskiftet. I och med detta blir Boo Energis elnät både föryngrat och förstärkt. Inlägget skrivet: 2019-05-06

Vattenfall Otera Mindre

Nytt elnät på Koviksudde

På bilderna nedan ser ni våra montörer Mikael och Niklas som just nu arbetar med att driftsätta det nya elnätet i vårsolen ute på Koviksudde.

Vi kommer successivt att släppa på el till de nya transformatorstationerna, kablarna och kabelskåpen. Så småningom kommer alla fastigheter att vara inkopplade på det nya nätet och elen kommer i nya robusta och säkra elledningar.

Under stormen Alfrida i januari så var Koviksudde ett av våra hårdast drabbade områden med många strömavbrott som följd. När ombyggnadsarbetet är klart och de gamla luftledningarna är borta så kommer framtida stormar inte alls att påverka elförsörjningen på samma sätt.

Ni som har en fastighet på Koviksudde har i samband med utbyggnaden för vatten och avlopp fått en ny elservis till er fastighet. Viktigt är att VA och el samordnas när det är dags att gräva på tomten. Hör av er till oss innan ni sätter igång. Inlägget skrivet 2019-04-10Två bilder

Vi vill veta vad du tycker.

Just nu genomför vi på Boo Energi en kundundersökning. Under Mars och April månad kan du som kund hos oss bli uppringd för en intervju med frågor angående Boo Energi. Dina synpunkter är oerhört viktiga för vårt utvecklingsarbete och vi är mycket tacksamma om du vill delta i undersökningen. Intervjun tar ca 5 minuter i anspråk och du är självfallet helt anonym. Vår samarbetspartner för marknadsundersökningar är Supportföretaget TMJ Group AB.

Boo Energi - Årets Nackaföretag 2019!

Vi känner en enorm stolthet att i år få utmärkelsen Årets Nackaföretag 2019! 

Motivering som följer: 
Boo Energi utmärker sig med ett starkt engagemang för miljö och hälsa. Med träningsappen stimulerar de till ett hälsosamt liv som också ger kunderna en sänkt energikostnad. Dessutom bidrar Boo Energi, genom Boo-Fonden, till en mer glädjefylld tillvaro för regionens barn och ungdomar. Boo Energi Ligger i framkant för omställning till solenergi och erbjuder alltid 100% miljömärkt el. Med en imponerande utveckling skänker årets pristagare ett mervärde till Nacka och bidrar till samhällets utveckling långt utanför sitt verksamhetsområde.
 

Pris

Boo Fonden

Boo fonden stöttar varje år hundratals människor i föreningslivet. 

Syftet med fonden är att kunna hjälpa så många som möjligt att känna glädje tillsammans med andra, vara en del av en grupp, bli sedd. Vi vet att det ibland kan vara svårt för både föreningar och föräldrar att få pengarna att räcka till och vi på Boo Energi känner verkligen glädje över att kunna stötta.

Alla de som ansökt från fonden har fått återkoppling per e-post. Certifikatsutdelning till alla bidragstagare hölls på Tele2 Arena. 


Alla rättigheter Boo Energi 2016