boo energi logo boo energi logo
Jumbo Medlemsinformation

Vi ägs av våra medlemmar

Medlemsinformation

Här finns information för dig som är medlem i Boo Energi ekonomisk förening. För att kunna bli medlem krävs att man är nätkund i Boo Energi ekonomisk förenings elnät som sträcker sig över Saltsjö-Boo och delar av Värmdö och Vaxholm.

Ordinare årsstämma 2020 

Den 8 juni hade vi ordinarie föreningsstämma i Boo Energi ekonomisk förening. Då stämman hölls i virustider deltog vissa på plats hos oss på Värmdövägen och några deltagare var med via länk. 

Ingen återbäring 2020

På stämman beslutades på styrelsens inrådan att det inte blir någon återbäring till våra medlemmar i år. Styrelsen har i sitt presenterade förslag tagit hänsyn till 2019 års samlade resultat och planerade investeringar. De senaste åren har återbäringen varit generös, 10 procent till samtliga medlemmar, det finns det dessvärre inte utrymme för i år.

Protokollet från stämman finns att läsa tillsammans med årsredovisning och revisionsberättelsen nedan.

pdfProtokoll från årsstämman den 8 juni 2020

pdfÅrsredovisning 2019 Boo Energi ekonomisk förening

pdfRevisionsberättelse inför stämman Boo Energi ekonomisk förening 2020

Våra stadgar 

Klicka på dokumentet nedan för att läsa våra stadgar.

pdfStadgar för Boo Energi Ekonomisk förening

Viktig driftinformation

Svealands- och Stockholms Elbolag ringer just nu till våra kunder. De presenterar sig som Boo Energi eller att de har ett samarbete med oss. Vårt råd, acceptera inte per telefon eller sms. Ring oss gärna, vi gör en ärlig jämförelse, 08-747 51 70.

Alla rättigheter Boo Energi 2016