boo energi logo boo energi logo
Jumbo - Vi stodjer foreningslivet

Boo Energi och föreningslivet

Vi stödjer föreningslivet

Uppdaterad: 30 maj 2023

Vi vill att fler ska få möjlighet att uppleva delaktighet och utvecklas inom föreningslivet, känna glädje och tillhörighet tillsammans med andra.

Vi på Boo Energi är glada över att kunna stötta föreningslivet. Vi vill att alla barn och ungdomar ska ha möjlighet att röra på sig samtidigt som de känner en tillhörighet tillsammans med andra. 

Föreningarna vi valt att stödja arbetar alla för en trygg, säker och utvecklande miljö, för alla barn och ungdomar oavsett ambitionsnivå. De arbetar även förebyggande med frågor kring mobbing, jämställdhet och utvecklande ledarskap. Vi vill att varje individ skall bli sedd och få vara en del av en härlig gemenskap. 

Friidrott

Föreningar vi stödjer och följer

Boo FF

Boo FF bildades 1981 och är idag en av Sveriges största fotbollsklubbar med 2 500 spelare och 550 ledare. I deras verksamhet finns fotbollslekis för barn, över hundra barn- och ungdomslag, seniora dam- och herrlag och sedan 2019 har de även gåfotboll för alla som är 55+.

Vi gillar deras mål: Så många som möjligt så länge som möjligt. 

Nacka IBK

Nacka Wallenstam IBK är en förening med hela 1 000 medlemmar och deras innebandyskola är väldigt populär! I Nacka Wallenstam IBK finns förutom Boo KFUM och Orminge W IBK anor från klubbarna Björknäs BK, Boo IBK, Jarlabergs IF (innebandysektionen), Boo Björknäs IBK och Orminge Phanters Innebandy.

Nacka Wallenstam har verkligen hjärtat på rätta stället. Dessutom är det extra roligt att deras damlag spelar i elitserien, de ligger just nu på slutspelsplats. Vi följer dem med spänning.    

Skuru IK

Har precis som vi,  många år på nacken klubben fyller 100 år, 2022. Skuru IK Handboll är en elitklubb byggd på en bred ungdomsverksamhet dit alla är välkomna! Deras nyckelord är glädje och engagemang både i träning och tävling. 

Det förstås är extra kul att följa damerna som 2021 tog SM guld och att vi dessutom syns både på uppvärmningströja och matchställ. 

Vi sponsrar

Saltsjöbadens Slalomklubb 

Logga saltsjöbaden PNG

 

Nacka Hockey

Klubbens huvudsyfte är att utbilda barn och ungdomar i att spela ishockey. De ser även till att utbilda i mer än bara ishockeyspelare, de är även med och utbildar medmänniskor och goda sociala medborgare.

Nacka HK: s värdegrund bygger på orden; glädje, respekt och utveckling.

Deras spelare förväntas följa Nackastilen som innebär: 

  • noggrannhet och ansvar i allt som görs på och utanför isen; passa tider, planering, träning, match och förberedelser
  • att visa god kamratskap och respekt för varandra
  • ambition och träningsvilja; att alltid ställa upp och att alltid göra sitt yttersta
  • vinnarinställning; att vilja vinna
  • god attityd i språkbruk och kroppsspråk
  • vara goda representanter för Nacka HK både på och utanför isen

Nacka Hockey

Hellasloppet 

Vi gillar Hellasloppet som vänder sig till hela familjen i alla kategorier. Löpare, motionärer friidrottare, orienterare, simmare, tennsispelare; ja, alla som vill njuta av en härlig Hellas dag i vacker natur. De allra mista kan också vara med, då de även anordnar sprintlopp på 350 m som går på en bana utan tuffa backar.  

Målgång

Från vänster: Maria, Micke, Simon och Anders

Duvnäsloppet 

Vi gillar den familjära känslan som infinner sig i Ringparken när tävlande i alla åldrar samlas. Allt från de yngstas lopp runt själva Ringparken till det stentuffa vuxenloppet på 5 eller 10 km i Saltsjö-Duvnäs mycket kuperade villaområde.
 
Resultat och bildarkiv från 2021 år lopp finns publicerat på www.duvnasloppet.se

 

Alla rättigheter Boo Energi 2024