boo energi logo boo energi logo

Vi fick utmärkelsen Årets Nackaföretag 2019

Vi stödjer föreningslivet

Vi ser att Boo fonden gör skillnad och vi vill att många ska få möjlighet att känna delaktighet och utvecklas inom föreningslivet. Syftet med fonden är att kunna hjälpa så många som möjligt att känna glädje tillsammans med andra, vara en del av en grupp.

Vi vet att det ibland kan vara svårt för både föreningar och föräldrar att få pengarna att räcka till och vi på Boo Energi känner genuin glädje över att kunna stötta. Boo Energi är stolta över att få vara en lokal leverantör och när vi kan bidra vill vi gärna göra det i vårt närområde. 


Man kan i slutet av varje år söka om bidrag från Boo Fonden, man talar om varför man ansöker och vad pengarna skall räcka till.    

Vi hade i mars certifikatsutdelning i Tele2 Arena, där representanter från föreningar, klasser och lag mottog sitt certifikat. Därefter hade vi en rundvandring på Tele2 Arena där vi kikade på Hammarbys och Djurgårdens omklädningsrum. 

Varmt välkommen att ansöka om bidrag för 2019, ansökningarna handläggs årsskiftet 2019/2020.  

Under 2016, 2017 och 2018 har vi hjälpt hundratals utövare med allt från utrustning och medlemsavgifter till teambuilding och idrottsevent. Vi ser fram emot att fortsätta stötta föreningslivet och känslan av tillhörighet.

Alla rättigheter Boo Energi 2016