boo energi logo boo energi logo

Miljö

All el vi säljer är miljömärkt och kommer från sol, vind, vatten och biogas. Dessutom klimatkompenserar vi extra för att minska koldioxidutsläppen.

Boo-portföljen

Passar dig som vill ha ett lugnare elpris.
Boo-portföljen har sedan starten för sju år sedan haft ett genomsnittspris som varit 10 öre lägre per kWh än ett rörligt elpris.

Genuin service

Vi har lågt påslag, generösa avtalsvillkor, utan dolda avgifter. Hos är man kund för att man är nöjd, inte för att man sitter fast i ett långt avtal.

Vi har gjort det enkelt för dig

Att välja, byta och förändra sitt elavtal ska inte vara svårt. Vi på Boo Energi jobbar för att du som kund ska kunna få bra information, svar på dina frågor och uträtta dina ärenden smidigt, både via nätet och via vår uppskattade kundservice.

 

Nyheter och tips

Nyhetsbrev

Läs vårt senaste nyhetsbrev

Månaden blev varmare än normalt i hela landet och i större delen var temperaturen 2-3 grader över det normala. För södra Götaland slogs det oktoberrekord på flera håll, till exempel i Hanö, Helsingborg och Malmö. Vädret har varit mycket gynnsamt för elpriset som blev mycket lägre än väntat i oktober.

Milt väder, samtidigt som det blåst en hel del gör också att både gaslagren inte behövt nyttjas och att vattenmagasinen kunnat fyllas på.

Läs mer
Energispartips

Värmen är den största energitjuven

Elpriserna väntas nå nya toppar i vinter och för att kostnaderna inte ska fortsätta skena är det viktigt att se över elanvändingen. Var det finns möjlighet att dra ner eller använda elen när den är billigare?

Något som är bra att ha med sig är att det alltid är värmen som är den största energitjuven.

Läs mer
Boo-portföljen

Vår favorit - Boo portföljen

Boo-portföljen är den prismodell som våra kunder uppskattar mest. När du väljer Boo-portföljen låter du våra professionella elhandlare, som bevakar elmarknaden på heltid, hantera inköpen av el åt dig. Erfarna elhandlare köper in elen vid tillfällen när de anser att priset är lågt.

Boo portföljen har sedan starten för sju år sedan haft ett snittpris som är 10 öre lägre per kilowattimme en rörligt elpris (inkl. moms).

Läs mer
Tim- eller månadsavräknad

Vad är skillnaden mellan tim- och schablonavräkning?

Timavräknat rörligt elpris innebär att Boo Energi levererar el när elen köps på Nord Pools spotmarknad i aktuellt elprisområde timme för timme. Timpriset ändras timme för timme men bestäms dygnet före och du debiteras i efterskott för den faktiska elanvändningen

Vid schablonavräkning fakturerar vi dig utefter en "schablonprofil", det vill säga hur de andra som har schablonprfofil nyttjar elen över dygnetDu kan själv inte påverka din elkostnad genom att använda elen nattetid till exempel.

Läs mer
Elavtal

Alltid utan dolda avgifter

Som kund hos oss kan du känna dig trygg. Vi guidar dig till det elavtal som passar dig och dina förutsättningar. Vi har alltid utmärkta elpriser utan dolda avgifter. Priset vi redovisar är det du betalar, dessutom till generösa avtalsvillkor.

Här kan du också läsa om vår favoritprodukt, Boo-portföljen. 

Läs mer
Laddbox och installation

Smidig laddbox inkl. installation

Vi har tagit fram en smidig paketlösning som gör det enkelt att få en effektiv laddstation på plats där hemma. Arbetet utförs av en auktoriserad elektriker som ordnar en säker och trygg installation. Dessutom hjälper vi till med Skatteverkets "Grön Teknik" skattereduktion.

Läs mer
Avtal om elleverans från solpaneler

Nyfiken på solpanel?

Vi installerar kompletta, nyckelfärdiga solpaneler till din villa, bostadsrättsförening eller företag. Vi vill uppmuntra och stödja er mikroproducenter och köper efter din installation gärna överskottselen från din solcellsanläggning. 

 

Läs mer
Klimatpositiv el 2022

Klimatpositiv el

Vi på Boo Energi har sålt el enbart från förnyelsebara energikällor sedan 2014. Utöver 100 % miljömärk el klimatkompenserar vi på Boo Energi extra för de utsläpp som genereras för hela livscykeln vid energiframställningen och lite till.

För att klimatkompensera för den el vi säljer stödjer vi projekt som gör att koldioxidutsläppen minskar, arbetstillfällen skapas och ekonomier stabiliseras. Vi investerar i projekt som har en positiv påverkan för vårt klimat, där fossila bränslen byts ut mot förnyelsebara, vilket leder till minskade globala koldioxidutsläpp.

 

Läs mer

Boo Energi


Värmdövägen 657
Box 103
132 23 SALTSJÖ-BOO
08 - 747 51 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Alla rättigheter Boo Energi 2016

Karta

Adress