boo energi logo boo energi logo
 • Startsidan 1

  Elpris utan dolda avgifter eller onödiga påslag.

 • Startsidan 2

  100 % förnyelsebar el

  Tillsammans minskar vi den globala uppvärmningen.

 • Startsidan 3

  Trygga elavtal med låga avgifter

Miljö

All el vi säljer är miljömärkt och kommer från sol, vind, vatten och biogas. Dessutom klimatkompenserar vi extra för att minska koldioxidutsläppen.

Boo-portföljen

Passar dig som vill ha ett lugnare elpris.
Boo-portföljen har sedan starten för sex år sedan haft ett genomsnittspris som varit 10 öre lägre per kWh än ett rörligt elpris.

Genuin service

Vi har lågt påslag, generösa avtalsvillkor, utan dolda avgifter. Hos är man kund för att man är nöjd, inte för att man sitter fast i ett långt avtal.

Vi har gjort det enkelt för dig

Att välja, byta och förändra sitt elavtal ska inte vara svårt. Vi på Boo Energi jobbar för att du som kund ska kunna få bra information, svar på dina frågor och uträtta dina ärenden smidigt, både via nätet och via vår uppskattade kundservice.

 

Nyheter och tips

En elräkning som blev mer än dubbelt så dyr

En elräkning som blev mer än dubbelt så dyr

Det finns några elbolag som man verkligen behöver passa sig för. De har tveksamma säljmetoder, absurda påslag och orimliga bindningstider. 

Detta är inget nytt, branschen har länge haft problem med oseriösa aktörer. Skillnaden nu är att när priserna stigit blir det också än mer kännbart för de hushåll som råkat teckna elavtal med "fel" elbolag.

Läs mer
Boo-portföljen

Vår favorit - Boo portföljen

Vår favoritprodukt kallas Boo portföljen och är en avtalsmodell som är en mix av bundet och rörligt elpris. Erfarna elhandlare köper in elen vid tillfällen när de anser att priset är lågt.

Boo portföljen har sedan starten för sex år sedan haft ett snittpris som är 10 öre lägre per kilowattimme en rörligt elpris (inkl. moms).

Läs mer
Elpriset

Vad är det som gör att elpriset skjutit i höjden?

Elprisets utveckling påverkas av många faktorer. Vädret i form av vindar, nederbörd och kyla, tillgången på kärnkraft, bränslepriser, det politiska läget och i slutändan hur mycket el vi efterfrågar. För tillfället verkar alla faktorer infinna sig samtidigt, vilket gör att elpriserna aldrig varit högre.

Läs mer
Elavtal

Alltid utan dolda avgifter

Som kund hos oss kan du känna dig trygg. Vi guidar dig till det elavtal som passar dig och dina förutsättningar. Vi har alltid utmärkta elpriser utan dolda avgifter. Priset vi redovisar är det du betalar, dessutom till generösa avtalsvillkor.

Här kan du också läsa om vår favoritprodukt, Boo-portföljen. 

Läs mer
Laddbox och installation

Smidig laddbox inkl. installation

Vi har tagit fram en smidig paketlösning som gör det enkelt att få en effektiv laddstation på plats där hemma. Arbetet utförs av en auktoriserad elektriker som ordnar en säker och trygg installation. Dessutom hjälper vi till med Skatteverkets "Grön Teknik" skattereduktion.

Läs mer
Avtal om elleverans från solpaneler

Nyfiken på solpanel?

Vi installerar kompletta, nyckelfärdiga solpaneler till din villa, bostadsrättsförening eller företag. Vi vill uppmuntra och stödja er mikroproducenter och köper efter din installation gärna överskottselen från din solcellsanläggning. 

 

Läs mer
Kia

Laddning tillsammans med Kia

Kia tar ansvar efter att de sålt bilen till dig i sin strävan mot bättre klimat och minskade koldioxidutsläpp. Kia bjuder dig på klimatpositiv hemmabilsladdning med el från Boo Energi när du samtidigt tecknar ett elavtal med oss.

Du får el till ett värde av 3 600 kronor, så det räcker till att köra upp till 4 200 mil. 

Läs mer
Ansluta el

Bygger ni nytt och behöver el till bygget?

Hör av dig till oss om du har frågor kring nyanslutning, servisändring, säkringsändring eller tillfällig anslutning, tex byggström i vårt nätområde. Vi underhåller och utvecklar elnätet i Saltsjö-Boo samt delar av kommunerna Värmdö och Vaxholm.

Vårt nätområde har en yta på 36 km2 och ägs av våra kunder och medlemmar. 

Läs mer

Boo Energi


Värmdövägen 657
Box 103
132 23 SALTSJÖ-BOO
08 - 747 51 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Alla rättigheter Boo Energi 2016

Karta

Adress