boo energi logo boo energi logo
Jumbo Startsidan Booportföljen

Tryggt och prisvärt

Hållbarhet

Du kan välja vår miljömärkta el som kommer från sol, vind, vatten och biogas. Dessutom klimatkompenserar vi extra för att minska koldioxidutsläppen.

Boo-portföljen

Passar dig som vill ha ett lugnare elpris.
Boo-portföljen har sedan starten haft ett genomsnittspris som varit lägre än det rörliga elpriset över tid.

Genuin service

Vi har trygga prisvärda elavtal, utan onödiga extra avgifter och med generösa avtalsvillkor. Hos oss stannar du för att du är nöjd, inte för att du är fast i ett långt avtal.

Nyheter och tips

Appen

Appen kan hjälpa dig till lägre elräkning

I vår app kan du bland annat följa elpriset över dygnet och se hur du använt elen historiskt.

Genom att styra din elanvändning till tider på dygnet när elpriset är lägre gör att du sänker din elkostnad och det är även bättre för vår miljö. 

Läs mer
Boo-portföljen

Boo portföljen

När du väljer Boo-portföljen låter du våra professionella elhandlare, som bevakar elmarknaden på heltid, hantera inköpen av el åt dig. Erfarna elhandlare köper in elen vid tillfällen när de anser att priset är rätt.

Boo-portföljen är en kombination av planerade elinköp över tid, där du även kan påverka ditt elprissnitt genom att styra en viss del av elanvändningen när priset är lägre. 

Läs mer
Laddbox och installation

Smidig laddbox inkl. installation

Vi har tagit fram en smidig paketlösning som gör det enkelt att få en effektiv laddstation på plats där hemma. Arbetet utförs av en auktoriserad elektriker som ordnar en säker och trygg installation. Dessutom hjälper vi till med Skatteverkets "Grön Teknik" skattereduktion.

Läs mer
Avtal om elleverans från solpaneler

Nyfiken på solpanel?

Vi installerar kompletta, nyckelfärdiga solpaneler till din villa, bostadsrättsförening eller företag. Vi vill uppmuntra och stödja er mikroproducenter och köper efter din installation gärna överskottselen från din solcellsanläggning. 

 

Läs mer
Kia

Laddning tillsammans med Kia

Kia tar ansvar efter att de sålt bilen till dig i sin strävan mot bättre klimat och minskade koldioxidutsläpp. Kia bjuder dig på klimatpositiv hemmabilsladdning med el från Boo Energi när du samtidigt tecknar ett elavtal med oss.

Du får el till ett värde av 3 600 kronor och dessutom bidrar du till minskade koldioxidutsläpp, då elen din bil laddas med är 110 % klimatpositiv.  

Läs mer
Ansluta el

Bygger ni nytt och behöver el till bygget?

Hör av dig till oss om du har frågor kring nyanslutning, servisändring, säkringsändring eller tillfällig anslutning, tex byggström i vårt nätområde. Vi underhåller och utvecklar elnätet i Saltsjö-Boo samt delar av kommunerna Värmdö och Vaxholm.

Vårt nätområde har en yta på 36 km2 och ägs av våra kunder och medlemmar. 

Läs mer
Alla rättigheter Boo Energi 2024