boo energi logo boo energi logo
Jumbo Entreprenad

Vi kan gatubelysning bättre än de flesta!

Sedan hjälper vi dig även med byggström och installation av luftvärmepumpen, om du köpt den av oss :-)

Boo Energi Entreprenad AB

Vi hanterar allt som rör vägbelysning, från projektering och installation till underhåll.

Boo Energi Entreprenad AB är en lokal och skärgårdsnära entreprenör, som alltid ska levererar kvalitativa och energismarta tjänster med personlig service, samtidigt som vi om värnar vår miljö. Vi arbetar med allt från projektering, nybyggnation eller underhåll av park- och gatubelysning och  byggström i hela Stockholms län.

Behöver du byggström i vårt nätområde som omfattar Saltsjö-Boo i Nacka kommun samt delar av Vaxholm och Värmdö kommun hjälper vårt nätbolag Boo Energi ekonomisk förening till med det. Ring gärna vår kundservice om du känner dig osäker.  

Med känsla för just dina behov vill vi vara det självklara valet för utförandet av energismarta entreprenader inom vårt närområde, för både befintliga och nya kunder. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa kvaliteten – antingen genom våra egna kompetenta och engagerade medarbetare eller genom våra duktiga partners. Våra medarbetare har mångårig erfarenhet av de olika tjänster vi erbjuder vilket säkerställer bästa möjliga leverans.

Boo Energi Entreprenad AB har på kort tid etablerat sig på marknaden och arbetar idag inom gatubelysning mot de flesta större entreprenadföretagen som t ex JM, Veidekke, Skanska och SSM samt är upphandlad ramavtalspartner till Stockholms stad för nybyggnation. Vi är också underhålls-entreprenör för gatubelysning mot ett flertal vägföreningar inom vårt närområde som t ex Kummelnäs vägförening. 

Boo Energi Entreprenad ABs vision är att bli det självklara valet för el-entreprenader på Södertörn. Vi ska alltid leverera kvalitativa och energismarta tjänster med personlig service.

Spännande publikationer om Boo Energi Entreprenad:  
https://www.nacka.se/solenergi-bathojden

Viktig driftinformation

På ön Edlunda har vi kopplat om i elnätet och en reservmatning förser nu hushållen med ström. Vi ber er som bor i området att hushålla med strömmen. Den 25 maj, kommer vi under dagen behöva bryta strömmen i ca 15 minuter.

Boo Energi


Värmdövägen 657
Box 103
132 23 SALTSJÖ-BOO
08 - 747 51 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Alla rättigheter Boo Energi 2016

Karta

Adress