boo energi logo boo energi logo

Vi kan gatubelysning bättre än de flesta!

Sedan hjälper vi dig även med byggström och installation av luftvärmepumpen, om du köpt den av oss :-)

Boo Energi Entreprenad AB

Vi hanterar allt som rör vägbelysning, från projektering och installation till underhåll. Vi hjälper även till med byggström.

Boo Energi Entreprenad AB

Vi är en lokal och skärgårdsnära entreprenör, som värnar vår närmiljö. Vi hjälper vi dig med olika energismarta tjänster, utifrån just dina behov. Det kan handla om projektering, nybyggnation eller underhåll av vägbelysning, solceller, laddboxar, värmepumpar, el-entreprenader och byggström.

Boo Energi Entreprenad AB erbjuder idag en mängd olika smarta energitjänster. Det kan handla om att informera om och bygga solcellsanläggningar tillsammans med någon av våra partners till att projektera och installera laddboxar för el/hybridbilar. Vi sköter i dagsläget drift och underhåll av ca 4 000 belysningspunkter åt ett flertal nöjda kunder i vårt närområde samtidigt som vi också projekterar och bygger ny väg- och parkbelysning inom ramen för befintliga ramavtal mot t ex Stockholms stad och andra externa beställare. Vi säljer och monterar värmepumpar från etablerade märken som Hitachi och Innova. Vi arbetar också med el-entreprenader och byggström.

Vill du veta mer?

Kontakta Pehr Hellers 070–4288896 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Spännande publikationer om Boo Energi Entreprenad:  
https://www.nacka.se/solenergi-bathojden

 

Välkommen!

Seminarium om solenergi!

Tisdagen den 20 november arrangerar vi en informationsträff 
tillsammans med vår partner Cell Solar. klockan 19-21

Plats: Boo Energi, Värmdövägen 657

Varmt välkommen till oss!

Alla rättigheter Boo Energi 2016