boo energi logo boo energi logo
Jumbo Om Boo

Trygga elavtal och låga avgifter

En elleverantör du kan lita på.

Vi värnar om en hållbar framtid och levererar endast el från förnyelsebara källor så som sol, vind och vatten, 100% miljömärkt, detta är något vi gjort sedan 2014. Dessutom klimatkompenserar vi, utan att elen kostar extra, all vår el är 110 % klimatpositiv. Du som är kund hos Boo Energi är därmed med och bidrar till minskade koldioxidutsläpp. Vi har alltid låga påslag, utan dolda avgifter till generösa avtalsvillkor. Vi sätter våra kunder främst, vilket vi gjort i 100 år.

Kundnöjdhet - Vi är i topp tre i Sverige! 

Supportföretaget TMJ Group, som är specialister inom energibranschens samtliga affärsområden, genomför regelbundet kundnöjdhetsundersökningar inom energibranschen. Energibolagsindex baseras på tio för kunden viktiga nöjdhetsfrågor och presenteras i ett nöjdhetsindex på skalan 0-100. 

Vid den senaste mätningen i april 2021 fick vi på Boo Energi bästa betyg, över 80 vilket motsvarar - Mycket väl godkänd.

Nedan kan ni läsa några kommentarer från undersökningen:

  • Superbra! Priset är väldigt rimligt, och jag har rekommenderat deras elhandel till flera av mina vänner och bekanta.
  • Jag tycker om att Boo Energi är lokalt, det känns tryggt och stabilt.
  • Boo Energi är väldigt kundinriktade, och deras kundtjänst är fenomenal.
  • Min uppfattning om de är väldigt bra.
  • När vi flyttade till Nacka så kändes Boo Energi som det naturliga valet.
  • Top notch!
  • Har man varit kund länge hos Boo Energi vet man att det fungerar.
  • Jag är väldigt nöjd med Boo Energi, jag har varit kund hos dem i snart 50 år och min far var en av deras första kunder.

Emblem MVG 2021

Årets Nackaföretag 2019

På Nacka Företagarträff som anordnas av Företagarna i Nacka tilldelades utmärkelsen Årets Nackaföretag med motiveringen: 

"Boo Energi utmärker sig med ett starkt engagemang för miljö och hälsa. Med träningsappen stimulerar de till ett hälsosamt liv som också ger kunderna en sänkt energikostnad. Dessutom bidrar Boo Energi, genom Boo-Fonden, till en mer glädjefylld tillvaro för regionens barn och ungdomar.

Boo Energi Ligger i framkant för omställning till solenergi och erbjuder alltid 100% miljömärkt el. Med en imponerande utveckling skänker årets pristagare ett mervärde till Nacka och bidrar till samhällets utveckling långt utanför sitt verksamhetsområde."

Arets Nackaforetag 2019 silver

Reco

Vi är medlemmar hos Reco, som är Sveriges största oberoende rekommendationssajt. På Reco är vi ett av de elbolag som ligger i topp med fina betyg och rekommendationer. Vårt snitt 2018, 2019, 2020 och 2021 ligger på 4,3 av maximala 5,0.    

4 reko ri rad
 

Jämför Boo-portföljen, rörligt och bundet elpris. 

Om du klickar på knappen nedan och fyller i ditt postnummer så kan du jämföra elpriset där du bor.   

                     Jämför elpris 

Varmt välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Ge oss dina förutsättningar och vi guidar dig rätt. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  eller 08-747 51 70

Boo Energi


Värmdövägen 657
Box 103
132 23 SALTSJÖ-BOO
08 - 747 51 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Alla rättigheter Boo Energi 2016

Karta

Adress