boo energi logo boo energi logo
Jumbo Kia

Vi bjuder på el till din laddbara Kia

Nu kan du bidra till ett hållbart klimat och samtidigt bli bjuden på el till ett värde av 100 kronor/månad i hela 3 år.  

Kia och Boo Energi känner glädje över att tillsammans kunna verka för en rörelse mot ett hållbart klimat och en hållbar livsstil. Vi har en gemensam strävan om att vilja göra världen till en bättre plats. Ekonomiskt, socialt och miljömässigt.

Timavräknat elavtal

Med en laddbar bil kommer din elanvändning att öka med ungefär 2 kWh per mil och det är extra viktigt att välja ett prisvärt elavtal som är timavräknat så du har möjlighet att styra laddningen av din bil till tider när elpriset är lägre.  

När du väljer Rörligt elpris eller Boo-portföljen kan du själv påverka din elkostnad genom att ladda bilen när efterfrågan av el är låg. Priset sätts timme för timme och du kan styra din elanvändning för att få en så låg elkostnad som möjligt. Vanligtvis är priset som lägst mellan på vardagar klockan 23 och 06 och på helgerna, du kan ta hjälp av vår kostnadsfria app som visar spotpriset timme för timme över dygnet.

Mindre utsläpp och lägre elräkning 

  • När du laddar din Kia med prisvärd, klimatpositiv el* från Boo Energi bidrar vi tillsammans till minskade koldioxidutsläpp och ett bättre klimat, både i Sverige och Globalt. 
  • Med ett timavräknat elavtal kan du flytta din elanvändning till tider på dygnet när elpriset är lägre. 
  • Vi bjuder på el till ett värde av 100 kronor/månad i 3 år. 

Här kan du läsa mer om våra prismodeller

Bild med logga

Hur kan jag ta del av erbjudandet?

När du beställt din laddbara bil av Kia, behöver du bekräfta samtycke. Det gör du genom att godkänna Boo Energi i det sms eller mejl du får av din Kia återförsäljare.  

Vi skickar dig information om erbjudandet tillsammans med en länk där du enkelt kan signera ditt nya elavtal digitalt. Rabatten på 100 kronor/månad startar när du du hämtat bilen och gäller 3 år framåt. 

Vi behöver följande information av dig (finns vanligtvis att utläsa på din elfaktura): 

  • Ditt anläggnings-ID som börjar på 735 999… (totalt 18 siffror). 
  • Ditt områdes-ID, tre bokstäver ex BOO
  • Du behöver veta när du är fri att byta elleverantör. Ange datum för avtalsstart hos oss. 

Hur ser ditt nuvarande elavtal ut? 

Klicka på knappen nedan och logga in med Bank-id, så får du enkelt fram pris, anläggningsinformation och bindningstid för ditt nuvarande elavtal. Du kan välja att själv ta del av uppgiften eller så kan du dela informationen med oss. På så sätt visar du ditt intresse och vi kontaktar dig. 

Hämta in befintligt elavtal 

Fullmakt 

Om du inte kan hämta uppgiften via länken ovan och är osäker på anläggningsid eller uppsägningstid kan vi inhämta detta hos din nuvarande elleverantör. Bocka för fullmakt, så tar vi reda på den informationen åt dig. 

Genuint personlig service 

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor kring vilket elavtal som passar dina förutsättningar bäst eller om du vill att vi hjälper dig med bytet, 08-747 51 70 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

Kia laddning

Ladda klimatpositivt 

Utöver den miljömärkta elen klimatkompenserar vi på Boo Energi extra för de utsläpp som genereras för hela livscykeln vid energiframställningen och lite till. Det gör att den miljömärkta elen från Boo Energi även är 110 % klimatpositiv. 

Genom att ”tanka” klimatpositivt är du med och bidrar till minskade koldioxidutsläpp.

Här kan du läsa mer om vårt miljö och hållbarhetsarbete.

Här kan du läsa mer om de projekt vi investerat i för att öka andelen förnybar energi.

Våra kunder stannar länge 

Hos oss får du alltid ett timavräknat elavtal med prisvärd el, utan onödiga extra avgifter och med generösa avtalsvillkor. Du behöver aldrig känna att du har ett avtal du inte kan ta dig ur. När du väljer rörligt elpris eller Boo-portföljen är uppsägningstiden mellan 1-3 månader.

Är du osäker på vad som är ett bra pris? Hör av dig till oss, så gör vi en ärlig jämförelse med din nuvarande elleverantör.

Våra kunder stannar länge för att de är nöjda och trivs, inte för att de sitter fast i långa avtal. 

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor kring vilket elavtal som passar dina förutsättningar bäst eller om du vill att vi hjälper dig med bytet, 08-747 51 70 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

Vi sjätte året i rad ligger vi i topp av alla Sveriges energibolag på Reco. 1

Vi bjuder på laddningen

  • Tillsammans med Kia bjuder* vi dig på laddning av din laddbara bil när du tecknar elavtal med Boo Energi, värde 3 600 kr. 
  • För varje mil du kör bidrar du till minskade globala koldioxidutsläpp, då all elen som du köper av Boo Energi är 110 % klimatpositiv**.

*Erbjudandet gäller om du äger eller leasar en laddbar bil från Kia på www.kia.com eller hos din Kia-återförsäljare (gälller från och med den 11 oktober 2021). Rabatten syns på din elfaktura månaden efter att avtalet börjar gälla. 

* * Elen från oss kommer enbart från förnyelsebara energikällor så som sol, vind, vatten och biobränsle. Dessutom klimatkompenserar vi extra för utsläppen som genereras ur ett livscykelperspektiv vid energiframställningen + lite till. Det innebär att elen du laddar bilen med är 110 % klimatpositiv. 

 

Alla rättigheter Boo Energi 2024