boo energi logo boo energi logo
Jumbo Kia

Ladda klimatpositivt med Kia

Vi bjuder på klimatpositiv el till ett värde av 3 600 kronor

Kia och Boo Energi känner glädje över att tillsammans kunna verka för en rörelse mot ett hållbart klimat och en hållbar livsstil. Vi har en gemensam strävan om att vilja göra världen till en bättre plats. Ekonomiskt, socialt och miljömässigt.

Nu bjuder vi dig som köpt eller leasar en laddbar Kia på el till ett värde på upp till 3 600 kronor* fördelat på 3 år (100 kronor/månad). När du laddar din Kia med klimatpositiv el från Boo Energi bidrar vi tillsammans till minskade koldioxidutsläpp och ett bättre klimat, både i Sverige och Globalt. 

Med en laddbar bil kommer din elanvändning att öka med ungefär 2 kWh per mil och det är extra viktigt att välja ett prisvärt och alternativ för din el. Kolla in vår favoritprodukt Boo-portföljen som under första delen av 2022 i genomsnitt haft ett elpris som är 50 öre lägre än rörligt elpris per kilowattimme (inkl.moms). 

Se när priset är lägst Följ och jämför Se din historik 9

Vi bjuder dig på laddningen

  • Tillsammans med Kia bjuder* vi dig på laddning av din nya bil när du tecknar elavtal med Boo Energi, värde 3 600 kr. 
  • För varje mil du kör bidrar du till minskade globala koldioxidutsläpp, då all el från Boo Energi är 110 % klimatpositiv**.

* Gäller när du köper eller leasar en ny laddbar bil från Kia på www.kia.com eller hos din Kia-återförsäljare (gälller från och med den 11 oktober 2021). Rabatten dras månaden efter att du hämtat din bil. 

* * Elen från oss kommer enbart från förnyelsebara energikällor så som sol, vind, vatten och biobränsle. Dessutom klimatkompenserar vi extra för utsläppen som genereras ur ett livscykelperspektiv vid energiframställningen + lite till. Det innebär att elen du laddar bilen med är 110 % klimatpositiv. 

Genom att ”tanka” klimatpositivt är du med och bidrar till minskade koldioxidutsläpp.

Kia bjuder dig på hemmabilsladdning när du köper eller leasar en ny laddbar bil från Kia på www.kia.com eller hos din Kia återförsäljare. av bilen för en körsträcka på upp till 4 200 mil när du tecknar 3

Hur kan jag börja ladda klimatpositivt?

När du beställt din laddbara bil av Kia, behöver du bekräfta att vi på Boo Energi får sända dig ett mejl för att kunna ta del av erbjudandet. Det gör du genom att acceptera samtycke i det sms eller mejl du får av din Kia återförsäljare efter din bilbeställning. Vi skickar dig information om erbjudandet tillsammans med en länk där du enkelt kan signera ditt nya elavtal digitalt.  Rabatten startar när du du hämtar bilen och gäller 3 år framåt. 

Du är välkommen att höra av dig till oss om du har frågor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 08-747 51 70.

Bild med logga

När du beställt din nya bil hos Kia skickar vi dig information 

Dagen efter du beställt din nya laddbara Kia kommer ett mejl från oss med information. Du kan i lugn och ro ta ställning till erbjudandet och tycker du att det låter bra fyller du i dina uppgifter och väljer prismodell för ditt avtal.    

Vi behöver följande uppgifter från dig: 

  • Ditt anläggnings-ID som börjar på 735 999… (totalt 18 siffror). 
  • Ditt områdes-ID, tre bokstäver ex BOO
  • Du behöver veta när du är fri att byta elleverantör. Ange datum för avtalsstart hos oss. 
  • Vill du att vi tar reda på ovanstående information åt dig. Bocka för fullmakt och vi inhämtar informationen från din nuvarande elhandlare.  

Bytet sker automatiskt och även om datumet skulle bli fel, finns det ingen risk att du blir utan ström. Rabatten börjar gälla månaden efter att du hämtat din nya bil. 

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor kring vilket elavtal som passar dina förutsättningar bäst eller om du vill att vi hjälper dig med bytet, 08-747 51 70 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

Hur ser ditt nuvarande elavtal ut?

Klicka på knappen nedan och logga in med Bank-id, så får du enkelt fram pris, anläggnings-information och bindningstid för ditt nuvarande elavtal (i de flesta fall). Du kan välja att själv ta del av uppgifterna, eller så delar du uppgiften med oss och vi hör av oss till dig. 

Hämta in befintligt elavtal 

Ladda klimatpositivt 

Utöver 100 % miljömärk el klimatkompenserar vi på Boo Energi extra för de utsläpp som genereras för hela livscykeln vid energiframställningen och lite till. All el från Boo Energi är 110 % klimatpositiv och vi beskriver nedan hur det går till. Klicka på bilden för att förstora. 

Här kan du läsa mer om de projekt vi investerat i för att öka andelen förnybar energi.

Våra kunder stannar länge för att de vill. 

Hos oss betalar du alltid ett konkurrenskraftigt bra pris för din el utan dolda avgifter eller onödiga påslag.

Vi har generösa avtalsvillkor och du behöver aldrig känna att du är fast hos oss. Våra kunder stannar för att de vill, inte för att de är uppbundna i långa avtal. På avtalsmodellerna rörligt elpris eller vår favorit Boo-portföljen är uppsägningstiden mellan 1-3 månader.

Är du osäker på vad som är ett bra pris? Hör av dig till oss, så gör vi en ärlig jämförelse med din nuvarande elleverantör.

Våra kunder stannar länge för att de är nöjda och trivs, inte för att de sitter fast i långa avtal. 

Triss 2023

Frihet

Välkommen!

Nu ändrar appen utseende
Alla rättigheter Boo Energi 2016