boo energi logo boo energi logo
Jumbo - Elavtal start

Elleverantör

Vi är en omtänksam elleverantör som gärna guidar dig till det elavtal som passar dig bäst. Vi har levererat el i över 100 år och har alltid el till utmärk pris, utan dolda avgifter eller extra påslag.  

Vi vill att du ska känna dig trygg och märka att vi anstränger oss för att erbjuda utmärkat priser och tänker dessutom lite extra på miljön här i Nacka. Vi har enbart klimatpositiv el utan att det kostar något för dig som kund.

Elleverantör - Miljömärkt el till utmärkt pris

Vi har alltid tydligt redovisade priser och låga marginaler. Hos oss behöver du inte fundera på om du betalar rätt pris för din el. Vi har alltid utmärkt pris, utan dolda avgifter. Vi vill att man är kund hos oss är man är nöjd, inte för att man sitter fast i krångliga och långa avtal.

Vi har tre olika prismodeller rörligt elpris, bundet elpris och vår favorit produkt Boo-portföljen. 

Rörligt elavtal passar dig som är ok med att elpriset svänger lite hit och dit. Har du timavräknat rörligt elpris kan du själv påverka ditt elpris genom att använda elen när priset är lägre. 

Bundet elavtal passar dig som vill veta hur mycket du ska betala och verkligen inte vill ha några överraskningar. 

Boo-portföljen är den prismodell som våra kunder uppskattar mest, där du kan luta dig tillbaka och låta de som är experter på el köpa in elen åt dig och flera tusen andra kunder när de anser att priset är lågt. 

Här kan du läsa mer om våra olika elavtal.

Prismodeller

En elleverantör med Klimatsmart och hållbart i fokus

All el vi säljer är från fönyelsebara energikällor så som sol, vind, vatten och biogas. Dessutom klimatkompenserar vi för varje kilowattimme du köper av oss. All vår el är 110 % klimatpositiv, vilket innebär att när du väljer oss till din elleverantör är du med och påverkar vårt klimat i rätt riktning. 

Här kan du läsa mer om vad klimatpositiv el innebär.

Vår energimix

Med en nära och genuint bra service

Vi har betyget "mycket väl godkänd i branschens bredaste kundundersökning och vi har fem år i rad blivit rekommenderade av Reco, Sveriges största oberoende rekommendationssajt. Vi har betyget 4,3  i snitt av 5 möjliga. Det är topp tre av alla elleverantörer i Sverige. 

Vi har en genuint bra och personlig service med en genomsnittlig svarstid på 14 sekunder. Hos oss är du inte en i mängden, vi är omtänksamma och bryr oss om. 

Hos oss är dörrarna öppna och du är välkommen in till oss på Värmdövägen för att prata el. Bor du inte i Nacka går det jättebra att ringa eller mejla.  Alla kan teckna ett elavtal med oss oavsett var du bor i Sverige. 

Här kan du läsa mer om våra utmärkelser.

Hammarby Sjöstad kväll

Energimarkanden - Aktuellt just nu 

Då det händer mycket på energimarknaden just nu har vi skapat en sida som vi uppdaterar löpande. Hur ser prognosen för elpriset ut framåt osv. 

Här kan du läsa om vad som händer på elmarknaden just nu  

Byt till Boo Energi som din elleverantör  

Det är inte så svårt att byta elleverantör. Det du behöver göra är att logga in på din nuvarande leverantörs "Mina Sidor". Där ser du bindningstiden för ditt elavtal och vilket anläggsid du har. 

Sen går du in via länken nedan och väljer det elavtal som passar dig bäst och fyller i dina uppgifter, det tar inte mer än några minuter. 

Här kan du se ditt elpris och teckna elavtal. 

Vi redovisar tydligt priserna på hemsidan och inga extra eller dolda avgifter tillkommer. 

  

Teckna elavtal i tre enkla steg

Steg 1

Fyll i dina uppgifter det tar ca 60 sekunder.

Steg 2

Välj fullmakt om du inte har ett anläggningsid tillgängligt.

Steg 3

Avtalet med oss börjar när det gamla slutar. Välkommen till Boo Energi! 

 Jämför elavtal

Boo Energi


Värmdövägen 657
Box 103
132 23 SALTSJÖ-BOO
08 - 747 51 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Alla rättigheter Boo Energi 2016

Karta

Adress