boo energi logo boo energi logo
Jumbo - Lokalt

Elleverantör

Uppdaterad: 5 februari 2024

Vi är en omtänksam elleverantör, belägen i södra Stockholm Vi guidar dig gärna till det elavtal som passar dig bäst. Vi har levererat el i över 100 år och el som är miljömärkt från sol, vind, vatten och biogas och dessutom klimatkompenserad. 

Vi vill att du ska känna dig trygg och märka att vi anstränger oss för att erbjuda utmärkta priser och tänker dessutom lite extra på miljön. All el vi säljer är klimatkompenserad och benämns som 110 % klimatpositiv el. 

Elleverantör - Miljömärkt el till utmärkt pris

Vi har alltid tydligt redovisade priser utan onödiga extra avgifter. Vi vill att man är kund hos oss är man är nöjd, inte för att man sitter fast i krångliga och långa avtal. 

Vi har tre olika prismodeller:  

Rörligt timavräknat elavtal passar dig som är ok med att elpriset svänger lite hit och dit. Har du timavräknat rörligt elpris kan du också själv påverka ditt elpris genom att använda elen på timmar när elpriset är lägre. 

Bundet elavtal passar dig som vill veta hur mycket du ska betala för varje kilowattimme. Inga överraskningar. 

Boo-portföljen: Det är en kombination av planerade elinköp över tid, där du även kan påverka ditt elprissnitt genom att styra en viss del av elanvändningen när priset är lägre. Vanligen är detta nattetid mellan klockan 23-06.

Här kan du läsa mer om våra olika elavtal.

Prismodeller

För oss är klimatet viktigt

All el vi säljer är från fönyelsebara energikällor så som sol, vind, vatten och biogas. Dessutom klimatkompenserar vi för varje kilowattimme du köper av oss. All vår el är 110 % klimatpositiv, 

Här kan du läsa mer om vad klimatpositiv el innebär.

Vår energimix

Med en nära och genuint bra service

Vi har betyget "mycket väl godkänd i branschens bredaste kundundersökning och vi har sju år i rad blivit rekommenderade av Reco, Sveriges största oberoende rekommendationssajt. Vi har betyget 4,3  i snitt av 5 möjliga. Det är topp tre av alla elleverantörer i Sverige. 

Vi har en genuint bra och personlig service, hos oss behöver du inte sitta i telefonkö. Vi trivs med att vara våra kunder nära, vi är omtänksamma och bryr oss om. 

Här kan du läsa mer om våra utmärkelser.

Hammarby Sjöstad kväll

Energimarkanden - Aktuellt just nu 

Då det händer mycket på energimarknaden just nu har vi skapat en sida som vi uppdaterar löpande. Hur ser prognosen för elpriset ut framåt osv. 

Här kan du läsa om vad som händer på elmarknaden just nu  

Byt till Boo Energi som din elleverantör  

Det är inte så svårt att byta elleverantör. Det du behöver göra är att logga in på din nuvarande leverantörs "Mina Sidor". Där ser du bindningstiden för ditt elavtal och vilket anläggsid du har. 

Sen går du in via länken nedan och väljer det elavtal som passar dig bäst och fyller i dina uppgifter, det tar inte mer än några minuter. 

Här kan du se ditt elpris och teckna elavtal. 

Vi redovisar tydligt priserna på hemsidan och inga extra eller dolda avgifter tillkommer. 

  

Teckna elavtal i tre enkla steg

Steg 1

Fyll i dina uppgifter det tar ca 60 sekunder.

Steg 2

Välj fullmakt om du inte har ett anläggningsid tillgängligt.

Steg 3

Avtalet med oss börjar när det gamla slutar. Välkommen till Boo Energi! 

 Jämför elavtal

Alla rättigheter Boo Energi 2024