boo energi logo boo energi logo
Jumbo Om Boo

Vi vann utmärkelsen Årets Nackaföretag 2019

Vi vill bli bäst

Vi sätter våra kunder främst, vilket vi gjort i 100 år! Vi värnar om en hållbar framtid och levererar endast el från förnyelsebara källor så som sol, vind och vatten, 100% miljömärkt, detta är något vi gjort sedan 2014.

Årets Nackaföretag 2019

På Nacka Företagarträff som anordnas av Företagarna i Nacka tilldelades utmärkelsen Årets Nackaföretag med motiveringen: 

"Boo Energi utmärker sig med ett starkt engagemang för miljö och hälsa. Med träningsappen stimulerar de till ett hälsosamt liv som också ger kunderna en sänkt energikostnad. Dessutom bidrar Boo Energi, genom Boo-Fonden, till en mer glädjefylld tillvaro för regionens barn och ungdomar.

Boo Energi Ligger i framkant för omställning till solenergi och erbjuder alltid 100% miljömärkt el. Med en imponerande utveckling skänker årets pristagare ett mervärde till Nacka och bidrar till samhällets utveckling långt utanför sitt verksamhetsområde."

Arets Nackaforetag 2019 silver

Kundnöjdhet - Vi fick bästa betyg!

Supportföretaget TMJ Group, som är specialister inom energibranschens samtliga affärsområden, genomför regelbundet kundnöjdhetsundersökningar inom energibranschen. Energibolagsindex baseras på tio för kunden viktiga nöjdhetsfrågor och presenteras i ett nöjdhetsindex på skalan 0-100. 

Vid den senaste mätningen i april 2019 fick vi på Boo Energi bästa betyg, över 75 vilket motsvarar - Mycket väl godkänd.

  Emblem MVG 2019

Reco

Vi är medlemmar hos Reco, som är Sveriges största oberoende rekommendationssajt. På Reco är vi ett av de elbolag som ligger i topp med fina betyg och rekommendationer. Vårt snitt 2018, 2019 och 2020 ligger på 4,3 av maximala 5,0.    

 Reco 2020
 

 Varmt välkommen att höra av er till oss, 08-747 51 70 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

  

Viktig driftinformation

Svealands- och Stockholms Elbolag ringer just nu till våra kunder. De presenterar sig som Boo Energi eller att de har ett samarbete med oss. Vårt råd, acceptera inte per telefon eller sms. Ring oss gärna, vi gör en ärlig jämförelse, 08-747 51 70.

Alla rättigheter Boo Energi 2016