boo energi logo boo energi logo
Jumbo Om Boo

Trygga elavtal och låga avgifter

En elleverantör du kan lita på

Uppdaterad: 26 juni 2024

Vi värnar om en hållbar framtid, elen från oss kommer från förnyelsebara energikällor, sol, vind, vatten och biogas. 100% miljömärkt. Dessutom klimatkompenserar vi alltid extra. När du väljer alternativet miljmärkt blir din el även 110 % klimatpositiv med vår klimatkompensation.  
 
Vår el är alltid prisvärd med generösa avtalsvillkor. Vi sätter våra kunder främst, vilket vi gjort i över 100 år.

Maria med headset

Vi är topp 10 i Sverige när det kommer till kundnöjdhet 

Supportföretaget TMJ Group, som är specialister inom energibranschens samtliga affärsområden, genomför regelbundet kundnöjdhetsundersökningar inom energibranschen. Energibolagsindex baseras på tio för kunden viktiga nöjdhetsfrågor och presenteras i ett nöjdhetsindex. Vid den senaste mätningen i juni 2023 fick vi på Boo Energi betyget  - Mycket väl godkänd. 

Nedan kan ni läsa några av våra kunders kommentarer från undersökningen:

  • Superbra! Priset är väldigt rimligt, och jag har rekommenderat deras elhandel till flera av mina vänner och bekanta.
  • Jag tycker om att Boo Energi är lokalt, det känns tryggt och stabilt.
  • Boo Energi är väldigt kundinriktade, och deras kundtjänst är fenomenal.
  • Min uppfattning om de är väldigt bra.
  • När vi flyttade till Nacka så kändes Boo Energi som det naturliga valet.
  • Top notch!
  • Har man varit kund länge hos Boo Energi vet man att det fungerar.
  • Jag är väldigt nöjd med Boo Energi, jag har varit kund hos dem i snart 50 år och min far var en av deras första kunder.

Skurubron orange

         

Reco

Vi är medlemmar hos Reco, som är Sveriges största oberoende rekommendationssajt. På Reco är vi ett av de elbolag som ligger i topp med fina betyg och rekommendationer. Vårt snitt under åren ligger på 4,3 av maximala 5,0.    

Reco 5 reco i rad
 

Årets Nackaföretag 2019

På Nacka Företagarträff som anordnas av Företagarna i Nacka tilldelades utmärkelsen Årets Nackaföretag med motiveringen: 

"Boo Energi utmärker sig med ett starkt engagemang för miljö och hälsa. Med träningsappen stimulerar de till ett hälsosamt liv som också ger kunderna en sänkt energikostnad. Dessutom bidrar Boo Energi, genom Boo-Fonden, till en mer glädjefylld tillvaro för regionens barn och ungdomar.

Boo Energi Ligger i framkant för omställning till solenergi och erbjuder alltid 100% miljömärkt el. Med en imponerande utveckling skänker årets pristagare ett mervärde till Nacka och bidrar till samhällets utveckling långt utanför sitt verksamhetsområde."

 

Alla rättigheter Boo Energi 2024