boo energi logo boo energi logo

Vi vann Årets Nacka företag

Vi vill bli bäst

Vi sätter våra kunder i fokus vilket vi gjort i snart 100 år!

Årets Nackaföretag 2019

På Nacka Företagarträff som anordnas av Företagarna i Nacka tilldelades utmärkelsen Årets Nackaföretag med motiveringen: 

"Boo Energi utmärker sig med ett starkt engagemang för miljö och hälsa. Med träningsappen stimulerar de till ett hälsosamt liv som också ger kunderna en sänkt energikostnad. Dessutom bidrar Boo Energi, genom Boo-Fonden, till en mer glädjefylld tillvaro för regionens barn och ungdomar.

Boo Energi Ligger i framkant för omställning till solenergi och erbjuder alltid 100% miljömärkt el. Med en imponerande utveckling skänker årets pristagare ett mervärde till Nacka och bidrar till samhällets utveckling långt utanför sitt verksamhetsområde."

Arets Nackaforetag 2019 silver

Kundnöjdhet - Vi fick bästa betyg!

Supportföretaget TMJ Group, som är specialister inom energibranschens samtliga affärsområden, genomför regelbundet kundnöjdhetsundersökningar inom energibranschen. Energibolagsindex baseras på tio för kunden viktiga nöjdhetsfrågor och presenteras i ett nöjdhetsindex på skalan 0-100. 

Vid den senaste mätningen fick vi på Boo Energi bästa betyg, över 75 vilket motsvarar - Mycket väl godkänd.

En ny mätning kommer att göras under våren 2019. 

NKI icon

Reco

Vi är medlemmar hos Reco, som är Sveriges största oberoende rekommendationssajt. På Reco är vi ett av de elbolag som ligger i topp med fina betyg och rekommendationer. Vårt snitt landade på 4,3 under 2018. 

Reco lång

 Varmt välkommen att höra av er till oss, 08-747 51 70 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

  

Alla rättigheter Boo Energi 2016