boo energi logo boo energi logo

Vi vill bli bäst

Vi på Boo Energi har ännu en gång erhållit "Mycket väl godkänt" i Kundnöjdhet!

NKI icon

Supportföretaget TMJ Group, som är specialister inom energibranschens samtliga affärsområden, genomför regelbundet kundnöjdhetsundersökningar inom energibranschen. Där ställs höga krav på oss som energiföretag, vilket bl.a. innebär att vi måste följa upp och förbättra de utvecklingsområden som kommer av undersökningens genomförande. Genom regelbundenheten garanterar vi att du som kund hamnar i fokus för vår utveckling. Du kan känna dig trygg med att allt som sägs till oss i dessa studier framförs till vår ledningsgrupp, styrelse och personal för direkt implementering i vårt utvecklingsarbete. Trots att du som kund är anonym i undersökningens genomförande kan vi på ett innovativt sätt ta del av dina tankar och önskemål. Genom en unik intervjuteknik, där dialogen med varje respondent är viktig och tas tillvara, får vi en möjlighet att leva i ständig förbättring.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre. Du är det viktigaste vi har!

Om Supportföretaget TMJ Groups Kundnöjdhetsundersökningar:                                                         

Energibolagsindex baseras på 10 för kunden viktiga nöjdhetsfrågor och presenteras övergripande i ett nöjdhetsindex på skalan 0-100. Detta nöjdhetsindex är ett s.k. dynamiskt index vilket kontinuerligt uppdateras vartefter nya mätningar uppdateras. Idag genomför ett 40-tal energibolag Supportföretagets kundnöjdhetsundersökningar varvid benchmarking och jämförelser på ett flertal områden är möjliga. Av respekt för de energiföretag som erhåller lägre värden i nöjdhetsindex offentliggör Supportföretaget aldrig ett enskilt företags nöjdhetsindex utan energiföretaget kan själva välja att berätta om och/-eller visa sitt erhållna nöjdhetsindex.

Nöjdhetsemblem delas ut enligt nedan erhållna indexvärden:

  • Nöjdhetsindex   50-65 = Godkänd
  • Nöjdhetsindex   >65-75 = Väl godkänd
  • Nöjdhetsindex   >75 = Mycket väl godkänd
Nöjdhetsindex = Bäst, erhålls av det energiföretag som i nämnd studie nått allra högst nöjdhetsindex av samtliga deltagande energiföretag.

För mer information om Supportföretagets Energibolagsindex, kontakta:

Tove Åkerman-Stenman
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
www.supportforetaget.se 

 
Alla rättigheter Boo Energi 2016