boo energi logo boo energi logo
Jumbo El

Lita på oss!

Erbjudande till boende i Järla Sjö

Vi på Boo Energi är glada över att få samarbeta med Järla Sjö Samfällighetsförening. Vi trivs med att vara den trygga lokala elleverantören och hälsar våra kunder i vårr närområde extra välkomna.

Vi hoppas du kommer märka att vi anstränger oss lite extra, vi har låga avgifter, en genuint personlig service och arbetar proaktivt med hållbarhet. All el från oss är 110 % klimatpositiv och du som kund är med och bidrar till minskade koldioxidutsläpp, utan att det kostar något extra. 

Vårt erbjudande i korthet till dig som medlem:

 • 0 öre i påslag
 • Möjlighet att teckna vårt populäraste avtal, Boo-portföljen
 • 110% klimatpositiv el, utan extra kostnad
 • Möjlighet att träna ner din elräkning
 • Bra service

Hållbarhet

Miljö – Du är med och minskar koldioxidutsläppen.

All el du köper av oss kommer från sol, vind, vatten och biobränsle. Dessutom klimatkompenserar vi för mer än för vad som släpps ut ur ett livscykelperspektiv (för all el de säljer). All el från Boo Energi är 110 % klimatpositiv utan att det kostar något för dig som kund.

Socialt - Vi stödjer föreningslivet i ert område.

Via Boo Energi Fonden har vi bland annat stöttat Järla Orientering. Andra föreningar som vi hjälpt i området under 2020/2021 är Sickla IF, Hellas Friidrott Jarlabergs IF, Nacka Hockey, Hellas Friidrott, Boo IF och Nacka Gymnastikförening.

Motion - Hälsorabatt på elräkningen.

Boo Energis app ”E2E” omvandlar dina förbrända kalorier till kilowattimmar som sedan räknas av i form av hälsorabatt på elräkningen. Läs mer om det här

Kina klimatpositiv 2

Service

Triss i utmärkelser

Vi har 100 års erfarenhet av el och personligt genuin service. Vanligtvis svarar vi på 14 sekunder när du ringer. Vi är rekommenderade av Reco för fjärde året i rad och vi fick utmärkelsen Årets Nackaföretag 2019 och betyget "Mycket väl godkänd" i vår senaste kundundersökning.

Våra kunder stannar länge.

Vi vägleder dig gärna och kan göra en ärlig jämförelse med det upplägg du har idag. Våra kunder stannar länge för att de är nöjda och trivs, inte för att de sitter fast i långa avtal.

Pris

Elavtal utan påslag

 • Du erbjuds ett elpris med 0 öre i påslag på alla våra prismodeller, rörligt elpris, bundet elpris och Boo Portföljen. Du betalar endast för elen du använder, elcertifikat och en fast avgift som är 37,50 kronor per månad inklusive moms.
 • Sveriges smartaste elpris –Boo Portföljen är ett smart alternativ, som är en slags blandning mellan bundet och rörligt elpris. Våra elhandlare som är experter på el, köper in elen när de anser att priset är lågt. Lägsta snittpriset av Boo Energis olika elavtal sedan starten 2016. 
 • Använd din rabattkod "JARLASJO" och se ditt elpris, inga extra eller dolda avgifter tillkommer.

Klicka här för att se exakt pris i ditt område.

Hushållsel

Det är enkelt att byta: 

  • Börja med att välja datum för avtalsstart och lägg till din kampanjkod "JARLASJO". 

  • Välj den prismodell du gillar bäst. 

  • Fyll i dina uppgifter. Anläggnings-ID* och områdes-ID (JRA). Har du inte alla uppgifter, välj fullmakt och vi hjälper dig. 

 • Avtalet börjar när ditt gamla slutar. Välkommen till oss på Boo Energi!

* Ditt anläggnings-ID finns angivet på din elräkning och börjar på 735 999… (totalt 18 siffror). 

Bytet sker automatiskt och även om datumet skulle bli fel, finns det ingen risk att du blir utan ström. 

Vill du hellre att vi skickar dig ett avtal via e-post eller traditionellt brev kan du höra av dig till Boo Energis kundservice. Du är förstås välkommen att ringa när du har frågor och funderingar.

Du kan alltid ringa om du har frågor eller om du vill att vi hjälper digl med bytet, 08-747 51 70 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

Teckna elavtal  

 Frihet

 

 

Boo Energi


Värmdövägen 657
Box 103
132 23 SALTSJÖ-BOO
08 - 747 51 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Alla rättigheter Boo Energi 2016

Karta

Adress