boo energi logo boo energi logo
Jumbo - Ett smartare elpris

Trygga elavtal sedan 1920

Den 30 maj 1920 träffades några Boo-bor för att diskutera det gemensamma intresset att anskaffa elektricitet och Boo Elektriska Distributionsförening bildas. 

I dag 103 år senare sätter vi fortfarande våra kunder främst. Vi erbjuder prisvärd el, generösa avtalsvillkor och vi tänker lite extra på vår miljö och elen vi säljer är 110 % klimatpositiv. 

Använd elen smart och påverka din elräkning

Om du väljer rörligt elpris eller Boo-portföljen så kan du själv påverka din elräkning, då båda prismodellerna är timavräknade och du kan planera din elanvändning timme för timme.

Du kan påverka din elräkning på två sätt, både genom att spara på antalet kilowattimmar och flytta delar av din elanvändning till tider på dygnet när priset på el är lägre. Elen är oftast billigare nattetid och på helgerna.

Ladda ner vår app och följ elpriset över dygnet

Via vår app kan du följa elpriset över dygnet och även se hur du använt elen historiskt. Det kan hjälpa dig att få en lägre elräkning och även minska din miljöpåverkan

Här kan du se våra priser och teckna elavtal

 Hämta Boo appen 4

Byt till tryggt prisvärt elavtal på 3 minuter

Det är enkelt att byta till oss. Vanligtvis finner du uppgifterna du behöver på din nuvarande leverantörs "Mina sidor", på din faktura eller så kan du fråga din elhandlare. För att kunna starta elavtalet behöver vi uppgift om:

  • Startdatum för elavtalet 
  • Anläggnings-ID (18 siffror)
  • Områdes-ID (3 bokstäver, ex BOO)

Hämta uppgifter om ditt nuvarande elavtal 

Är det du som står på elavtalet har vi en tjänst som gör att du kan hämta information om ditt elavtal med Bank-ID här.  

Jag vill hämta information om mitt nuvarande elavtal

Konferens

Välj till el från förnyelsebara energikällor

Elen du köper av oss kommer från sol, vind, vatten och biobränsle. Vi klimatkompenserar även ytterligare för varje kilowattimme el vi säljer vilket  gör att den miljömärkta elen även får ett nettopositivt utsläppsvärde med 10 %, mer känt som uttrycket klimatpositiv el.

Här kan du läsa mer om vår ursprungsmärkta el och vår klimatkompensation

Vi hjälper gärna till 

Om du inte har möjlighet/tid att ta reda på ovanstående information, kan vi göra det åt dig. Välj fullmakt, efter det att du fyllt i dina personuppgifter så tar vi reda på uppgifterna åt dig. 

  1. Fyll i dina uppgifter.
  2. Välj fullmakt om du inte har anläggningsid.
  3. Signera. Avtalet börjar när ditt gamla slutar.
  4. Välkommen till oss på Boo Energi! 

 Se ditt elpris och teckna elavtal 

 

Namnlös 900 300 px 2

Alla rättigheter Boo Energi 2024