boo energi logo boo energi logo
Jumbo - Ett smartare elpris

Ett smartare elpris

Gör som våra mest nöjda kunder

Boo-portföljen är den prismodell som våra kunder uppskattar mest.  Det är en smart mix av flertalet genomtänkta elinköp i kombination med det rörliga elpriset där ni som kund kan påverka slutpriset ytterligare genom att försöka styra elanvändningen så att man använder så lite el som möjligt under de timmar på dygnet när den är som dyrast.

Boo portföljens snittpris har varit 10 öre/kWh lägre än rörligt pris sedan starten 2015. Under 2021 har Boo Portföljen i snitt varit 31 öre/kWh lägre än rörligt elpris inkl. moms. Stora företag och industrier köper el på detta vis.

Observera att elmarknaden, framför allt det rörliga elpriset kan förändras kraftigt samtidigt som prissäkringar utförs kontinuerligt. Därmed kan det ske stora skillnader på riktpriset från månad till månad.

Nästa leveransstart av Boo-portföljen är 1 december, riktpris för Boo-portföljen med start den 1 december är 212,50 öre/kWh inkl. moms. 

Observera att elmarknaden, framför allt det rörliga elpriset kan förändras kraftigt samtidigt som prissäkringar utförs kontinuerligt. Därmed kan det ske stora skillnader på riktpriset från månad till månad.

Ett lugnare elpris med Boo portföljen

Boo-portföljen jämförs med rörligt elpris 

Nedanstående graf visar priset för rörligt elpris och Boo-portföljen över tid. Priserna som visas är Boo Energis genomsnittspris inkl moms, elkraft, elcertifikat och påslag. 

Elpris 2018 2022

Med Boo-portföljen får du: 

 • Ett långsiktigt lägre snittpris än rörligt elpris (2015-2021)
 • Ett lägre elpris med låg risk över tid 
 • Ett elpris som parerar kraftiga svängningar (minskar riskerna vid högt elpris)
 • Fler kunder i en och samma volym ger stabilitet och riskminimering
 • Endast 3 månaders uppsägningstid 

 Se ditt elpris och teckna Boo-portföljen

Koppla av och känna dig trygg

När du väljer Boo-portföljen låter du våra professionella elhandlare, som bevakar elmarknaden på heltid, hantera inköpen av el åt dig och flera tusen andra kunder. Våra elhandlare köper in elen åt dig  när de anser att tillfället är rätt. 

De tar hänsyn till marknaden, väder, valuta, fyllnadsgrad i vattenmagasin och världens händelser i stort. Elpriset i Boo-portföljen är en kombination av bundet och rörligt elpris vilket ger ett lugnt elpris där pristoppar kapas.

Boo-portföljen har sedan starten för sex år sedan haft ett snittpris som är 10 öre lägre per kilowatttimme än ett rörligt elpris (inkl. moms). Du kan koppla av och fokusera på annat. 

 Se ditt elpris

Inga extra kostnader tillkommer, utöver det pris som presenteras på sidan.

Bild på tjej i kök

Vi jämför rörligt elpris med Boo-portföljen 

Boo-portföljen har under årets sju första månader haft ett genomsnittspris som varit 50 öre lägre än rörlig elpris per kilowattimme (inkl. moms).

Prisjämförelse boo och rörligt jan jul 2022

El endast från förnyelsebara energikällor

All el du köper av oss kommer enbart från förnyelsebara energikällor, vatten, vind, bio och sol. Dessutom klimatkompenserar vi extra i projekt för att minska koldioxidutsläppen. Vi klimatkompenserar i  sol- och vindkraft, som ersätter kol, gas och olja.

Här kan du läsa mer om vår ursprungsmärkta el och vår klimatkompensation

Byt till ett smartare elpris på 3 minuter

Det är enkelt att byta till oss. Vanligtvis kan du finna uppgifterna du behöver hos din nuvarande leverantörs "Mina sidor", på din faktura eller fråga din elhandlare. För att kunna starta elavtalet behöver vi uppgift om:

 • Startdatum för elavtalet 
 • Anläggnings-ID (18 siffror)
 • Områdes-ID (3 bokstäver, ex BOO)

Frihet

Vi hjälper gärna till 

Om du inte har möjlighet/tid att ta reda på ovanstående information, kan vi göra det åt dig. Välj fullmakt, efter det att du fyllt i dina personuppgifter så tar vi reda på uppgifterna åt dig. Klicka på länken nedan, och: 

 1. Fyll i dina uppgifter.
 2. Välj fullmakt om du inte har anläggningsid.
 3. Signera. Avtalet börjar när ditt gamla slutar.
 4. Välkommen till oss på Boo Energi! 

 Se ditt elpris och teckna Boo-portföljen

Vill du ha hjälp kan du ringa till oss: 08-747 51 70 eller skicka ett mejl med din fråga Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Boo Energi


Värmdövägen 657
Box 103
132 23 SALTSJÖ-BOO
08 - 747 51 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Alla rättigheter Boo Energi 2016

Karta

Adress