boo energi logo boo energi logo
Jumbo Startsidan Booportföljen

Ett smartare elpris med Boo-portföljen

Hållbarhet

Du kan välja vår miljömärkta el som kommer från sol, vind, vatten och biogas. Dessutom klimatkompenserar vi extra för att minska koldioxidutsläppen.

Boo-portföljen

Passar dig som vill ha ett lugnare elpris.
Boo-portföljen har sedan starten haft ett genomsnittspris som varit lägre än det rörliga elpriset över tid.

Genuin service

Vi har trygga prisvärda elavtal, utan onödiga extra avgifter och med generösa avtalsvillkor. Hos oss stannar du för att du är nöjd, inte för att du är fast i ett långt avtal.

Vi har gjort det enkelt för dig

Att välja, byta och förändra sitt elavtal ska inte vara svårt. Vi på Boo Energi jobbar för att du som kund ska kunna få bra information, svar på dina frågor och uträtta dina ärenden smidigt, både via nätet och via vår uppskattade kundservice.

 

Nyheter och tips

Nyhetsbrev september

Vårt nyhetsbrev för september

Den 26 september är du välkommen till oss och prata el. Vi kommer titta närmare på vad som faktiskt hände på energimarknaden för drygt två år sedan och vilka utmaningar som ligger framför oss.

Det är Fredrik Heleander, vd på Boo Energi Försäljnings AB som kommer ge dig insikter om elpriset och svara på de vanligaste frågorna våra kunder ställer. Vi beräknar att själva genomgången tar ungefär 1 timme, och därefter kommer det finnas tid för frågor och diskussion.

Läs mer
Appen

Vår app finns att ladda ner

Med vår app får du enkelt koll på din energianvändning, dina kostnader och din miljöpåverkan. Att ladda ner den kostar inget och du får ett hjälpmedel som gör att du får bra koll på din energianvändning, prognoser och tips.

Appen som nu lanserats är vår första version, vi kommer löpande se till att den utvecklas och formas efter energimarknaden och vad våra kunder efterfrågar.

Läs mer
Boo-portföljen

Boo portföljen

När du väljer Boo-portföljen låter du våra professionella elhandlare, som bevakar elmarknaden på heltid, hantera inköpen av el åt dig. Erfarna elhandlare köper in elen vid tillfällen när de anser att priset är rätt.

Boo portföljen har sedan starten för sju år sedan både haft ett lugnare och lägre genomsnittspris än rörligt elpris. 

Läs mer
Tim- eller månadsavräknad

Vad är skillnaden mellan tim- och schablonavräkning?

Timavräknat rörligt elpris innebär att Boo Energi levererar el när elen köps på Nord Pools spotmarknad i aktuellt elprisområde timme för timme. Timpriset ändras timme för timme men bestäms dygnet före och du debiteras i efterskott för den faktiska elanvändningen

Vid schablonavräkning fakturerar vi dig utefter en "schablonprofil", det vill säga hur de andra som har schablonprfofil nyttjar elen över dygnetDu kan själv inte påverka din elkostnad genom att använda elen nattetid till exempel.

Läs mer
Laddbox och installation

Smidig laddbox inkl. installation

Vi har tagit fram en smidig paketlösning som gör det enkelt att få en effektiv laddstation på plats där hemma. Arbetet utförs av en auktoriserad elektriker som ordnar en säker och trygg installation. Dessutom hjälper vi till med Skatteverkets "Grön Teknik" skattereduktion.

Läs mer
Avtal om elleverans från solpaneler

Nyfiken på solpanel?

Vi installerar kompletta, nyckelfärdiga solpaneler till din villa, bostadsrättsförening eller företag. Vi vill uppmuntra och stödja er mikroproducenter och köper efter din installation gärna överskottselen från din solcellsanläggning. 

 

Läs mer
Kia

Laddning tillsammans med Kia

Kia tar ansvar efter att de sålt bilen till dig i sin strävan mot bättre klimat och minskade koldioxidutsläpp. Kia bjuder dig på klimatpositiv hemmabilsladdning med el från Boo Energi när du samtidigt tecknar ett elavtal med oss.

Du får el till ett värde av 3 600 kronor och dessutom bidrar du till minskade kldioxidutsläpp, då elen din bil laddas med är 110 % klimatpositiv.  

Läs mer
Ansluta el

Bygger ni nytt och behöver el till bygget?

Hör av dig till oss om du har frågor kring nyanslutning, servisändring, säkringsändring eller tillfällig anslutning, tex byggström i vårt nätområde. Vi underhåller och utvecklar elnätet i Saltsjö-Boo samt delar av kommunerna Värmdö och Vaxholm.

Vårt nätområde har en yta på 36 km2 och ägs av våra kunder och medlemmar. 

Läs mer

Välkommen!

Nu ändrar appen utseende
Alla rättigheter Boo Energi 2016