boo energi logo boo energi logo
 • Startsidan 1

  Elpris utan dolda avgifter eller onödiga påslag.

 • Startsidan 2

  100 % förnyelsebar el

  Tillsammans minskar vi den globala uppvärmningen.

 • Startsidan 3

  Trygga elavtal med låga avgifter

Miljö

All el vi säljer är miljömärkt och kommer från sol, vind, vatten och biogas. Dessutom klimatkompenserar vi extra för att minska koldioxidutsläppen.

Hälsorabatt

Vi omvandlar dina kalorier till kilowattimmar när du motionerar. Ladda ner vår app som är gratis "E2E Boo Energi" och du får rabatt på din elräkning.

Genuin service

Vi har lågt påslag, generösa avtalsvillkor, utan dolda avgifter. Hos är man kund för att man är nöjd, inte för att man sitter fast i ett långt avtal.

Vi har gjort det enkelt för dig

Att välja, byta och förändra sitt elavtal ska inte vara svårt. Vi på Boo Energi jobbar för att du som kund ska kunna få bra information, svar på dina frågor och uträtta dina ärenden smidigt, både via nätet och via vår uppskattade kundservice.

 

Nyheter och tips

Elpriskompensation

Elpriskompensation skall betalas ut av ditt elnätsbolag

Den 12 januari presenterade regeringen förslaget om det så kallade elpriskompensationen. Den 20 januari 2022 hade regeringen pressträff igen och gick mer detaljerat in på hur stödet kommer nå dig som konsument.  

Det är nu beslutat att elpriskompensationen kommer administreras av elnätsbolagen och det ske automatiskt, meddelar energi- och digitaliseringsminister Khashayar Farmanbar på pressträffen. 

Läs mer
Boo-portföljen

Vår favorit - Boo portföljen

Vår favoritprodukt kallas Boo portföljen och är en avtalsmodell som är en mix av bundet och rörligt elpris. Erfarna elhandlare köper in elen vid tillfällen när de anser att priset är lågt.

Boo portföljen har sedan starten för sex år sedan haft ett snittpris som är 5 öre lägre per kilowattimme en rörligt elpris (inkl. moms).

Läs mer
Elpriset

Vad är det som gör att elpriset skjutit i höjden?

Elprisets utveckling påverkas av många faktorer. Vädret i form av vindar, nederbörd och kyla, tillgången på kärnkraft, bränslepriser, det politiska läget och i slutändan hur mycket el vi efterfrågar. För tillfället verkar alla faktorer infinna sig samtidigt, vilket gör att elpriserna aldrig varit högre.

Läs mer
Elavtal start

Ett elbolag du kan lita på.

Den 30 maj 1920 bildas Boo Elektriska Distriubutionsförening och 5 kilometer elledningar köptes in. I dag, över 100 år senare har vi närmare 14 000 fastigheter anslutna till vårt elnät.

Den el vi säljer är enbart från förnyelsebara energikällor, vi har alltid låga marginaler och helt utan dolda avgifter och onödiga tillägg.  

Läs mer
Laddbox och installation

Smidig laddbox inkl. installation

Vi har tagit fram en smidig paketlösning som gör det enkelt att få en effektiv laddstation på plats där hemma. Arbetet utförs av en auktoriserad elektriker som ordnar en säker och trygg installation. Dessutom hjälper vi till med Skatteverkets "Grön Teknik" skattereduktion.

Läs mer
Avtal om elleverans från solpaneler

Nyfiken på solpanel?

Vi installerar kompletta, nyckelfärdiga solpaneler till din villa, bostadsrättsförening eller företag. Vi vill uppmuntra och stödja er mikroproducenter och köper efter din installation gärna överskottselen från din solcellsanläggning. 

 

Läs mer
Ansluta el

Bygger ni nytt och behöver el till bygget?

Hör av dig till oss om du har frågor kring nyanslutning, servisändring, säkringsändring eller tillfällig anslutning, tex byggström i vårt nätområde. Vi underhåller och utvecklar elnätet i Saltsjö-Boo samt delar av kommunerna Värmdö och Vaxholm.

Vårt nätområde har en yta på 36 km2 och ägs av våra kunder och medlemmar. 

Läs mer

Boo Energi


Värmdövägen 657
Box 103
132 23 SALTSJÖ-BOO
08 - 747 51 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Alla rättigheter Boo Energi 2016

Karta

Adress