boo energi logo boo energi logo

Vi stödjer föreningslivet

Extra energi till rätt plats!

Vem vill missa att känna glädjen och ruset av att få se sitt barn få uppträda på musikskolans avslutsspelning, se sitt barn delta i fotbollslagets träningar och matcher, eller varför inte få se sin förening genomföra ett lyckat event? För många av oss är detta verklighet, både för de aktiva och de anhöriga. Men alla har av olika anledningar inte möjligheten till att kunna delta på eller genomföra dessa aktiviteter.

Nu vill Boo Energi dra vårt strå till stacken och stötta där det behövs – ge extra energi till rätt plats helt enkelt!

Behöver ditt idrottslag, din förening eller varför inte ditt barns dagis/skola nytt material? Eller är det svårt att få ihop pengarna till ditt barns aktiviteter?

Fram till 31 december 2017 kan man skicka in sin önskan om stöd för år 2018 via vanligt brev eller via e-post. Adresserna enligt nedan.

Ansökan ska innehålla uppgifter om till vem det gäller, belopp samt vad beloppet ska täcka för kostnad/aktivitet. Vi måste även få kontaktuppgifter till den sökande, så vi kan ta kontakt och genomföra utbetalningen.

Kunder hos Boo Energi Försäljnings AB prioriteras i första hand.

Vår målsättning med fonden är att stötta flera föreningar och privatpersoner med ett mindre belopp än några få med ett större belopp.

Välkomna att ta del av Extra energi till rätt plats!

Skicka in er ansökan till:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., alternativt

Boo Energi Försäljnings AB
Box 103
132 23 Saltsjö-Boo

Under 2017 hjälpte vi några hundra utövare med allt från utrustning och medlemsavgifter till teambuilding och idrottsevent. Vi ser att vår fond gör skillnad och vi ser fram emot att fortsätta stötta föreningslivet och känslan av tillhörighet.

 

Välkommen!

Seminarium om solenergi!

Tisdagen den 20 november arrangerar vi en informationsträff 
tillsammans med vår partner Cell Solar. klockan 19-21

Plats: Boo Energi, Värmdövägen 657

Varmt välkommen till oss!

Alla rättigheter Boo Energi 2016