boo energi logo boo energi logo

Vi stödjer föreningslivet

Vi ser att Boo fonden gör skillnad och vi vill att många ska ges möjlighet att få kännadelaktighet och utvecklas inom föreningslivet. Syftet med fonden är att kunna hjälpa så många som möjligt att känna glädje tillsammans med andra, vara en del av en grup

Vi vet att det ibland kan vara svårt för både föreningar och föräldrar att få pengarna att räcka till och vi på Boo Energi känner genuin glädje över att kunna stötta. Boo Energi är stolta över att få vara en lokal leverantör och när vi kan bidra vill vi gärna göra det i vårt närområde. 


Man kan i slutet av varje år söka om bidrag från Boo Fonden, man talar om varför man ansökar om bidrag och vad pengarna skall räcka till.    

Vi har behandlat alla ansökningar som kommit in till Boo Fonden och de som har ansökt har fått återkoppling ifrån oss. Vi kommer i mars att dela ut certifikat till alla personer, lag, föreningar som fått ta del av fonden hos vår samarbetspartner Stockholm Live i Tele2 Arena. 

Under 2017 hjälpte vi hundratals utövare med allt från utrustning och medlemsavgifter till teambuilding och idrottsevent. Vi ser fram emot att fortsätta stötta föreningslivet och känslan av tillhörighet.

Alla rättigheter Boo Energi 2016