boo energi logo boo energi logo
Jumbo Solceller

Vill du bidra till Sveriges elförsörjning?

Suntech Solpaneler

Vi installerar kompletta, nyckelfärdiga solcellspaneler och har som mål att du ska få den bästa möjliga solcellsanläggningen till din villa, bostadsrättsförening eller företag. Vi har alltid hållbara kostnadseffektiva helhetslösningar med teknik och materialval som ligger i framkant. Vi vill att du ska känna att du gjort ett bra val och en ekonomiskt och miljömässigt hållbar investering över tid.

Stilren investering för bättre el

Vi har svarta monokristallina solcellspaneler med hög verkningsgrad. Med tillägget svart ram och svart baksida, i stället för metallfärgad ram och vit baksida. Helsvarta solcellspaneler ger ett diskret och stilrent utseende som passar de flesta hustak.

De solcellspaneler vi erbjuder har alltid minst 10 års produktgaranti och minst 25 års effektgaranti. Alla paneler vi erbjuder CE-märkta och uppfyller krav på elsäkerhet enligt svenska och europeiska standarder. Kvalitetsindex och certifiering säkerställer att våra solcellspaneler är säkra samt tillverkade på ett miljömässigt socialt hållbart sätt.

Kontakt och solpanel

Suntech Power

Vi har valt att använda en av världens största och mest etablerade tillverkare av solcellspaneler. Suntechs solpaneler rankas högst upp på det internationella oberoende kvalitetsindexet som redovisas i rapporten PV module reliability scorecard.

De är ett företag som valt att specialisera sig på tillverkning av just solceller och solpaneler. Företaget grundades år 2001 i Kina och har sedan dess vuxit till att bli en av världens ledande leverantörer av solenergi och solpaneler. Man har en stark närvaro på marknaderna i Europa, USA och Asien.

Suntech Power har en bred produktportfölj som inkluderar kristallina solceller, solpaneler och integrerade solpaneler. Företaget fokuserar på att leverera högkvalitativa produkter som är effektiva och pålitliga. Man arbetar också med att minska kostnaderna för solenergi och att göra det mer tillgängligt för fler människor runt om i världen.

Suntechs solpaneler och solceller används för att generera så ren energi som möjligt till både kommersiella och privata fastigheter. Suntech Power har också utvecklat innovativa lösningar för att integrera solpaneler i byggnader och infrastruktur. Detta gör det möjligt att producera energi på plats och minska behovet av att transportera energi över långa avstånd. Man har även lagt stort fokus på att optimera sin design på Suntech solpaneler och lyckats ta fram en modul som väger 11% mindre än övriga utbudet av produkter som har samma specifikation. Även den maximala strukturstressen för modulen ligger på 23% lägre än vid en konventionell strukturell design.

Solcellsinstallation

Hållbarhet och utveckling

För att säkerställa att Suntech solpaneler är hållbara, håller hög kvalitet och klarar av eventuella påfrestningar, har de inte bara en självkontrollprocess, utan de skickar också sina produkter till välrenommerade tredjeparts testorganisationer för stränga tester. Detta resulterar bland annat i att man väljer att lämna hela 12 års produktgaranti och 25 års effektgaranti på sina Suntech solpaneler.

Suntech Power har även ett starkt fokus på hållbarhet och arbetar ständigt för att minska sin miljöpåverkan. Företaget har investerat i forskning och utveckling av nya teknologier för att minska energiförbrukningen i produktionsprocessen och för att återvinna material från gamla Suntech solpaneler.

Om Suntech 

Företaget bildades år 2001 och är idag en Tier 1 tillverkare som finns representerat i över 90 länder globalt. Suntech investerar kontinuerligt i forskning och utveckling för att ständigt förbättra och effektivisera sina solcellspaneler. Solcellspaneler från Suntech har hög kvalité och tillförlitlighet och är producerade enligt den senaste och mest moderna tillverkningstekniken.

  • 12 års Produktgaranti
  • 25 års Effektgaranti

pdfProduktblad Suntech solpanel 360W  pdfProduktblad Suntech solpanel 430W

 

Välkommen!

Nu ändrar appen utseende
Alla rättigheter Boo Energi 2016