boo energi logo boo energi logo

Träna ner din elräkning

Som kund hos oss kan du träna ner din elräkning!

Ladda ner vår app "E2E Boo Energi" och vi omvandlar förbrända kalorier till kilowattimmar som vi sedan drar av som en hälsorabatt på din månatliga faktura.

Vi kan med stolthet säga att Boo Energi är Sveriges hälsosammaste energibolag. Därför känns det extra spännande att bli första energibolaget som förutom miljömärkt el, genuin service,  utmärkt pris och generösa avtalsvillkor även premierar hälsan för våra kunder. Vi är stolta över att ha en tjänst som medför att du som kund kan göra ett aktivt val att påverka elräkningen med all typ av rörelse, en kvällspromenad i parken, en löprunda, trädgårdsarbete, golf eller något annat skoj.

Hur går det till?
Börja med att ladda ner vår app som heter ”E2E Boo Energi” i Appstore eller Google Play. I de flesta telefoner finns redan en hälsoapp, den brukar vara illustrerad med ett hjärta och registrerar automatiskt dina steg under dagen. Boo Energis app ”kopplas” ihop med din telefons hälsoapp och kommer varje dag att registrera din aktivitet och förbränning, på arbetet, kvällspromenaden eller i gymmet. Har du ett aktivitetsarmband kan du koppla ihop det med appen. 

860 kcal = 1 kWh
Varje månad kan ni som mest räkna av 40 kWh (= 34 400 kcal / 30 dagar). Ni kan vara upp till fem personer som hjälps åt att minska hushållets elräkning.

4 vinster om man tar en 30 minuters promenad till och från affären istället för att ta bilen:

  • Du mår bättre
  • Du minskar miljöpåverkan
  • Drivmedelskostnaderna blir lägre
  • Du får hälsorabatt på elräkningen

Vanliga frågor och svar om vår app "E2E Boo Energi"

Alla rättigheter Boo Energi 2016