boo energi logo boo energi logo
Jumbo Miljö

100% förnyelsebar energi, det är rätt val!

Solceller

Boo Energi har funnits i Saltsjö-Boo i snart 100 år. Det ger oss en lång erfarenhet av att vara er trygga leverantör av energitjänster och det förtroendet vill vi förvalta vidare. Tillsammans med våra partners erbjuder vi alltid innovativa, trygga, enkla och prisvärda helhetslösningar, utifrån just Ert behov.

Ofta möts vi på något av våra solcellsseminarium, ett besök på vårt kontor på Värmdövägen 657 eller i en dialog per mail eller telefon, oberoende av hur vi möts är processen vidare alltid densamma. 

1. Personligt möte
Vi erbjuder alltid ett personligt möte med våra kunder där vi går igenom era behov och just era förutsättningar.

2. Planering
Här sätter vi oss vid vårt ritbord och designar er anläggning. Rätt mått. Rätt antal paneler. Rätt placering på taket. Helt enkelt rätt anläggning för er.

3. Presentation
När vi planerat er anläggning, kommer vi hem till er och presenterar resultatet tillsammans med en offert

4. Installation
Vanligtvis sker installationen 2-6 veckor efter beställning. Vi ser till att det passar ert schema och installationen görs normalt under 2-4 dagar.

Gör en klimatsmart investering - solceller sparar pengar åt dig
Boo Energi värnar sin närmiljö och jobbar med att erbjuda Er som kunder klimatsmarta investeringar. Med en investering i en solcellsanläggning sparar du pengar på flera olika sätt.

Sänkta elkostnader
När du investerat i en solcellsanläggning så kommer du alltid att använda din egenproducerade solel först, vilket betyder att du till viss del blir självförsörjande. Behovet av den el du behöver köpa av din elhandlare minskar.

Såld el
Som solcellsproducent, eller mikroproducent som vi ofta kallar det, konsumerar du ungefär två tredjedelar av den el din anläggning producerar. Det överskott som du får, främst under sommarmånaderna, kan du sälja till oss. Vi betalar dubbla spotpriset per kWh under det första året.

Skattereduktion
För den överskottsenergi som du säljer till oss kan du få skattereduktion med 60 öre/kWh på. Det sker på din deklaration. Skattereduktion ges inte för fler kilowattimmar än du köpt och för maximalt 30 000 kWh per år. 

Nätägaren meddelar skatteverket hur mycket som gått ut på elnätet.

Inkomstdeklaration

Om du inte själv förbrukar all el utan säljer överskottet till en elleverantör behöver du redovisa inkomsten på din inkomstdeklaration. I många fall behöver du inte betala inkomstskatt eftersom du varje år får ett schabonavdrag på 40 000 kronor.  

Kontakta oss på 08-747 51 70 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer information. 

Viktig driftinformation

Svealands- och Stockholms Elbolag ringer just nu till våra kunder. De presenterar sig som Boo Energi eller att de har ett samarbete med oss. Vårt råd, acceptera inte per telefon eller sms. Ring oss gärna, vi gör en ärlig jämförelse, 08-747 51 70.

Alla rättigheter Boo Energi 2016