boo energi logo boo energi logo
Jumbo - Elavtal start

Elavtal utan dolda avgifter eller onödiga påslag

Miljömärkt el - Nacka

Vi är ett omtänksamt energibolag som gärna hjälper dig med ett elavtal som alltid använder miljömärkt el. All vår el är 100 % miljömärkt och 110 % klimatpositiv då vi klimatkompenserar extra för att minska koldioxidutsläppen.

Vi har arbetat med elnät och elleverans i över 100 år, vi har låga påslag, alltid utan dolda avgifter. Vi vill att du ska känna dig trygg och märka att vi anstränger oss för att erbjuda utmärkat priser och en nära och genuint bra service. Du kan lita på oss! 

Miljömärkt el till utmärkt pris

Vi säljer 100% miljömärkt el som kommer från vattenkraft, vindkraft, biokraft och sol. Våra priser finns alltid tydligt redovisade på vår hemsida, månadsavgiften är 37,50 inklusive moms, därutöver tillkommer enbart priset för den el du använder.

Hos oss behöver du inte fundera på om du betalar rätt pris för din el, vårt pris är alltid utmärkt pris, till generösa avtalsvillkor. Vi låser inte in våra kunder i långa avtal som inte går att ta sig ur.  Hos oss är man kund för att man gillar oss, inte för att man sitter fast i krångliga och långa avtal.

Här kan du läsa mer om våra olika elavtal.

Klimatsmart och hållbart

Men vad innebär miljömärkt el? Det betyder att all el vi säljer är från fönyelsebara energikällor så som sol, vind, vatten och biogas. Dessutom klimatkompenserar vi för varje kilowattimme du köper av oss. All vår el är 110 % klimatpositiv. 

Här kan du läsa mer om vad klimatpositiv el innebär.

Miljömärkt el med en nära och genuint bra service

Vi har betyget "mycket väl godkänd" i branschens bredaste kundundersökning och vi är för tredje året i rad rekommenderade av Reco, Sveriges största oberoende rekommendationssajt. 

Vi har en genuint bra och personlig service med en genomsnittlig svarstid på 14 sekunder. Hos oss är du inte en i mängden, vi är omtänksamma och bryr oss om. 

Här kan du läsa mer om våra utmärkelser.

Trygg och säker leverans

Vi övervakar vårt nätområde dygnet runt, året om för att säkra din elförsörjning. Vi är snabbt på plats vid elavbrott i hårda oväder eller vid andra störningar. Vår driftsäkerhet är 99,99%.

Här kan du läsa mer om vad du själv kan kontrollera vid ett avbrott.

Din lokala miljövänliga elleverantör

Hos oss är dörrarna öppna (när virustiden har lagt sig) och du är välkommen in till oss på Värmdövägen för att prata el. Vi blev 2019 utsedda till "Årets Nackaföretag" i konkurrens med 14 000 andraföretag. Vår Boo Energifond stödjer föreningar och organisationer i vårt närområde. Vi har via fonden hjälpt hundratals utövare att få ta del och utvecklas inom föreningslivet. 

Här kan du läsa mer om vad vi gör i vårt närområde.  

 

Teckna elavtal i tre enkla steg

Steg 1

Fyll i dina uppgifter det tar ca 60 sekunder.

Steg 2

Välj fullmakt om du inte har ett anläggningsid tillgängligt.

Steg 3

Avtalet med oss börjar när det gamla slutar. Välkommen till Boo Energi! 

 Jämför elavtal

Boo Energi


Värmdövägen 657
Box 103
132 23 SALTSJÖ-BOO
08 - 747 51 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Alla rättigheter Boo Energi 2016

Karta

Adress