boo energi logo boo energi logo
Jumbo Kia

Ladda klimatpositivt med Kia

Gör som våra mest nöjda kunder

Boo-portföljen är den prismodell som våra kunder uppskattar mest.  Det är en smart mix av flertalet genomtänkta elinköp i kombination med det rörliga elpriset där du som kund kan påverka slutpriset ytterligare genom att försöka använda elen på tider när elpriset är lite lägre. Vanligen mellan 06-23. 

För sju år sedan lanserade vi Boo-portföljen, en avtalsvariant som de senaste åren ökat i popularitet. Enkelt förklarat innebär den att flera kunders beräknade elvolym slås ihop, och förvaltas av Boo Energis elhandelsexperter, som bevakar elmarknaden på heltid och köper in el utifrån de förutsättningar som de anser ger mest förmånliga priser. Stora företag och industrier köper el på detta vis.

Och när du har en laddbarbil kommer din elanvändning gå upp markant, vilket gör det extra viktigt att ha rätt prismodell för din el. 

Ett lugnare elpris med Boo portföljen 13

Erbjudandet gäller dig som köpt en ny laddbar Kia den senaste månaden

Nu bjuder vi dig som köpt eller leasar en laddbar Kia på el till ett värde på upp till 3 600 kronor* fördelat på 3 år (100 kronor/månad). När du laddar din Kia med klimatpositiv el från Boo Energi bidrar vi tillsammans till minskade koldioxidutsläpp och ett bättre klimat, både i Sverige och Globalt. 

* Gäller när du köper eller leasar en ny laddbar bil från Kia på www.kia.com eller hos din Kia-återförsäljare, erbjudandet gäller i 30 dagar från det att du beställt din nya Kia. 

Skillnaden mellan rörligt pris och Boo-portföljen

Diagrammet ovan visar skillnaden mellan rörligt elpris och Boo-portföljen under året. Priset som visas är angivet i öre/kWh inkl. moms, elcertifikat och påslag, men exklusive marknadsprisanpassning. 

Diagram Boo port

Med Boo-portföljen får du: 

 • Ett långsiktigt lägre snittpris än rörligt elpris om vi ser till historien (2015-2022)
 • Ett lägre elpris med låg risk över tid 
 • Ett elpris som parerar kraftiga svängningar (minskar riskerna vid högt elpris)
 • Endast 3 månaders uppsägningstid 

Genomtänkta elinköp

När du väljer Boo-portföljen låter du våra professionella elhandlare, som bevakar elmarknaden på heltid, hantera inköpen av el åt dig och flera tusen andra kunder. Våra elhandlare köper in elen åt dig när när de anser att tillfället är rätt. 

De tar hänsyn till marknaden, väder, valuta, fyllnadsgrad i vattenmagasin och världens händelser i stort. Elpriset i Boo-portföljen är en kombination prissäkringar och rörligt elpris vilket ger ett lugnt elpris där pristoppar kapas.

Boo-portföljen har sedan starten för sex år sedan haft ett snittpris som är 10 öre lägre per kilowatttimme än ett rörligt elpris (inkl. moms). Du kan koppla av och fokusera på annat. (Elområde 3)

Se ditt elpris

Inga extra kostnader tillkommer, utöver det pris som presenteras på sidan.

Bild på tjej i kök

 

El endast från förnyelsebara energikällor

Den el du köper av oss kommer enbart från förnyelsebara energikällor, vatten, vind, bio och sol. Dessutom klimatkompenserar vi extra i projekt för att minska koldioxidutsläppen. Vi klimatkompenserar i  sol- och vindkraft, som ersätter kol, gas och olja. Det gör vår el 110 % klimatpositiv. 

Här kan du läsa mer om vår ursprungsmärkta el och vår klimatkompensation

Byt till ett smartare elpris på 3 minuter

Det är enkelt att byta till oss. Vanligtvis kan du finna uppgifterna du behöver hos din nuvarande leverantörs "Mina sidor", på din faktura eller fråga din elhandlare. För att kunna starta elavtalet behöver vi uppgift om:

 • Startdatum för elavtalet 
 • Anläggnings-ID (18 siffror)
 • Områdes-ID (3 bokstäver, ex BOO)

Frihet

Vi hjälper gärna till 

Om du inte har möjlighet/tid att ta reda på ovanstående information, kan vi göra det åt dig. Välj fullmakt, efter det att du fyllt i dina personuppgifter så tar vi reda på uppgifterna åt dig. Klicka på länken nedan, och: 

 1. Fyll i dina uppgifter.
 2. Välj fullmakt om du inte har anläggningsid.
 3. Signera. Avtalet börjar när ditt gamla slutar.
 4. Välkommen till oss på Boo Energi! 

Vill du ha hjälp kan du ringa till oss: 08-747 51 70 eller skicka ett mejl med din fråga Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 Se ditt elpris och ta del av erbjudandet

 

Välkommen!

Nu ändrar appen utseende
Alla rättigheter Boo Energi 2016