boo energi logo boo energi logo
Jumbo - Elavtal startsida

Du kan lita på oss.

Hållbara elavtal hos Boo Energi!

Vi vill att du ska känna dig trygg och märka att vi anstränger oss för att erbjuda utmärkta priser till bra avtalsvillkor. Dessutom tänker vi lite extra på miljön och har bara klimatpositiv el, detta utan att det kostar något för dig som kund.

Elavtal med låga avgifter. 

Vi har alltid tydligt redovisade priser med låga marginaler och generösa avtalsvillkor. Hos oss behöver du inte fundera på om du betalar rätt pris för din el. Vi har alltid utmärkt pris, utan dolda avgifter. Hos oss är man kund för att man gillar oss, inte för att man sitter fast i krångliga och långa avtal.

Här kan du läsa mer om våra olika elavtal.

Miljömärkt och klimatpositiv el. 

All el vi säljer är från förnyelsebara energikällor så som sol, vind, vatten och biogas, 100 % miljömärkt. Dessutom klimatkompenserar vi för varje kilowattimme du köper av oss. Det innebär att all vår el är 110 % klimatpositiv och alla våra kunder är med och bidrar till minskade koldioxidutsläpp. Detta utan att elen kostar extra. 

Här kan du läsa mer om vad klimatpositiv el innebär.

Det är enkelt att byta.  

Ta kontakt med din nuvarande elleverantör, säg upp ditt befintliga elavtal och fråga vilket datum elavtalet slutar. Fråga samtidigt vilket anläggnings-ID och områdes-ID du har. Dessa uppgifter finns även att utläsa på din elfaktura. 

Jämför elpris

Med en nära och genuint bra service

Vi har betyget "mycket väl godkänd i branschens bredaste kundundersökning och vi är för tredje året i rad rekommenderade av Reco, Sveriges största oberoende rekommendationssajt. 

Vi har en genuint bra och personlig service med en genomsnittlig svarstid på 14 sekunder. Hos oss är du inte en i mängden, vi är omtänksamma och bryr oss om. 

Här kan du läsa mer om våra utmärkelser.

Hälsorabatt på din elräkning

Vi är stolta över att ha en tjänst som medför att du genom motion kan påverka din elkostnad. Vår app som är gratis, "e2e Boo Energi" omvandlar dina förbrända kalorier till kilowattimmar som vi sedan drar av som en hälsorabatt på din elräkning. Ta en kvällspromenad i parken, en golfrunda, trädgårdsarbete eller annat skoj. 

Här kan du läsa mer om hur du kan minska din elräkning genom motion.

Trygg och säker leverans

Vi har beredskap dygnet runt, året om för att säkra din elförsörjning. Vi är snabbt på plats vid elavbrott i hårda oväder eller vid andra störningar. Vår driftsäkerhet är 99,99%.

Här kan du läsa mer om vad du själv kan kontrollera vid ett avbrott.

Din lokala elleverantör

Hos oss är dörrarna öppna (när virustiden har lagt sig) och du är välkommen in till oss på Värmdövägen för att prata el. Vi blev 2019 utsedda till "Årets Nackaföretag" i konkurrens med 14 000 andraföretag. Vår Boo Energifond stödjer föreningar och organisationer i vårt närområde. Vi har via fonden hjälpt hundratals utövare att få ta del och utvecklas inom föreningslivet. 

Här kan du läsa mer om vad vi gör i vårt närområde.  

 

Teckna elavtal i tre enkla steg

Steg 1

Fyll i dina uppgifter det tar ca 60 sekunder.

Steg 2

Välj fullmakt om du inte har ett anläggningsid tillgängligt.

Steg 3

Avtalet med oss börjar när det gamla slutar. Välkommen till Boo Energi! 

Vi vill att du alltid ska känna dig trygg hos oss på den krångliga elmarknaden, vi har tydligt redovisade priser, låga marignaler och till bra avtalsvillkor. Hos oss behöver du inte fundera på om du betalar rätt pris för din el.

Jämför elpris

 

Boo Energi


Värmdövägen 657
Box 103
132 23 SALTSJÖ-BOO
08 - 747 51 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Alla rättigheter Boo Energi 2016

Karta

Adress