booenergi logotyp  booenergi logotyp

Boo Energi Försäljnings AB

Sveriges hälsosammaste energibolag med nära och genuint bra service, som alltid erbjuder 100% Miljömärkt el till ett utmärkt pris!

  

Boo Energi är ett tryggt val av samarbetspartner. Vi har funnits i snart 100 år, och är måna om våra kunder. I 2017 års kundnöjdhetsmätning, där över 50 energibolag deltog, blev vi återigen tilldelade utmärkelsen mycket väl godkänt, där vi i stor utsträckning av våra kunder blev förknippade med värdeorden värme, omtanke och medmänsklighet.


Vi lever väl upp till vårt kundlöfte Miljömärkt el till ett utmärkt pris!

  • Vi säljer enbart 100% miljömärkt el till våra kunder. 2016 sålde vi el som var 29,5% producerad av vind och 70,5% av vatten.
  • Vi levererar tydligt redovisade priser med låga marginaler, där du som kund får den priskonstruktion som passar dig eller din verksamhet bäst.

 

 
Hälsoprofil är något helt nytt inom energibranschen, och vi på Boo Energi kan med stolthet säga att vi är Sveriges hälsosammaste energibolag!

Genom att välja Boo Energi som samarbetspartner stärker ni trovärdigheten i er hälsoprofil samtidigt som ni på ett bra sätt kan erbjuda er personal en aktiv elleverantör med hälsosamma villkor, där personalen kan motionera ner sin elkostnad!
Som privatkund kan man bli sin egen hälsosamma energikälla och samtidigt påverka sin elräkning via motion! Motion för oss är all typ av rörelse, såsom kvällspromenaden i parken, ta en löprunda, trädgårdsarbete, gymma, golfa eller varför inte plocka svamp! Läs mer under fliken E2E.

 
”Extra energi till rätt plats” är Boo Energis fond med syftet att ge så många som möjligt chansen att utöva sitt intresse och få ta del av föreningslivet. Under 2017 hjälpte vi några hundra utövare med allt från utrustning och medlemsavgifter till teambuilding och idrottsevent. Vi ser att vår fond ger skillnad och vi ser fram emot att fortsätta stötta föreningslivet och känslan av tillhörighet.
 

 

Våra erbjudanden till dig som vill teckna elavtal

Se aktuella priser för ditt postnummer område här

Alla rättigheter Boo Energi 2016