boo energi logo boo energi logo

Vi fick utmärkelsen Årets Nackaföretag 2019

Boo Energi Försäljning AB

Sveriges hälsosammaste energibolag, med en nära och genuint bra service, som alltid levererar 100% miljömärkt el till ett utmärkt pris!

Du kan alltid välja att köpa elen av Boo Energi, oavsett var du bor. Vi erbjuder elavtal med rörligt pris, fast pris eller vår favorit, Boo-portföljen. Vår målsättning är att Boo Energi ska vara det trevligaste och mest serviceinriktade företaget för elhandel och vi vill alltid stötta dig på den krångliga elmarknaden.

Träna ner din elräkning
Som kund hos Boo Energi kan du träna ner ditt hushålls elräkning. Ladda ner vår app ”E2E Boo Energi” och vi omvandlar förbrända kalorier till kilowattimmar. Ta en kvällspromenad, spring, gymma, golfa eller något annat kul, så räknar vi av din aktivitet på elräkningen i form av en hälsorabatt.

Genuint bra service
Boo Energi fick mycket väl godkänt i en studie som gjorts bland Sveriges energiföretag. Dessutom har vi högt betyg på Reco, Sveriges största oberoende rekommendationssajt.

Okomplicerade avtalsvillkor
Vi har tydligt redovisade priser med låga marginaler, där du bestämmer vilken avtalsform som passar dig bäst. Våra kunder stannar för att vi har bra värderingar, vår genuina service och våra utmärka priser.

Vi värnar om en hållbar framtid
All el vi säljer är till 100% från förnyelsebara energikällor, såsom sol, vind och vatten. Vi ser det som en självklarhet att minska klimatpåverkan på vår jord. Miljömärkt el till ett utmärkt pris, det är vårt kundlöfte.

 Referenskunder:

  • Stockholm Live (Tele2 Arena, Hovet, Globen), KSSS (Kungliga Svenska Seglarsällskapet), Nordic PM, Siggesta Gård (Olof Stenhammar), Lennart Ericsson Fastigheter mfl. 

 

Våra erbjudanden till dig som vill teckna elavtal

Se aktuella priser för ditt postnummer område här

Alla rättigheter Boo Energi 2016