boo energi logo boo energi logo
Jumbo Generell

Tryggt och säkert!

Du kan lita på oss!

Vi erbjuder alltid utmärkta priser, utan dolda avgifter, till bra avtalsvillkor. Vi tänker lite extra på vår miljö och all vår el är från förnyelsebara energikällor, dessutom klimatkompenserar vi, utan att det kostar något extra för våra kunder. I år fyller moderbolaget Boo Energi ekonomisk förening 100 år och är tacksamma över att vara det lokala företaget med de nöjda kunderna. 

Hållbarhet är viktigt för oss.

För varje kilowattimme våra kunder köper minskar vi de globala koldioxidutsläppen. Det genom att vi säljer el producerad 100% från förnyelsebara energikällor samtidigt som vi kompenserar för varje såld kilowattimme. Det gör vi genom att investera i globala projekt som minskar utsläppen och skapar ekonomisk och social tillväxt. Alla våra kunder är med och bidrar till minskade koldioxidutsläpp utan att det kostar något extra. Här kan du läsa mer om 110 % klimatpositiv el.

Promenera och få rabatt.

Alla våra elkunder kan ladda ner en app som är gratis ("e2e Boo Energi"), den omvandlar kalorier till kilowattimmar som vi sedan drar av på elräkningen. Vi är stolta över att ha en tjänst som medför att våra kunder genom motion kan påverka sin elkostnad. 

Fyra vinster med att promenera istället för att ta bilen. Du mår bättre, minskad miljöpåverkan, lägre drivmedelskostnad och lägre elräkning. 

Här kan du läsa mer om vår populära app.

Vi har inga dolda avgifter och smyghöjer inte priserna. 

Vi har alltid tydligt redovisade priser, med låga marginaler till generösa avtalsvillkor. Hos Boo Energi är man kund för att man gillar oss. Inte för att man sitter fast i krångliga, långa avtal.

Fyll i ditt postnummer och se elpriset i ditt område.

Med en nära och genuint bra service. 

  • Vi fick betyget "Mycket väl godkänd" i vår senaste kundundersökning.
  • Vi är för tredje året i rad rekommenderade av Reco, där vårt snittbetyg är 4,3 av maximala 5,0. 
  • Vi vann 2019 utmärkelsen, Årets Nackaföretag. 
  • När du ringer till oss, svarar vi på 14 sekunder. 
  • Boo-fonden stödjer föreningslivet. Via fonden har vi hjälpt hundratals utövare att få ta del av och utvecklas inom föreningslivet.

Referenskunder:

  • Stockholm Live (Tele2 Arena, Hovet, Globen), KSSS (Kungliga Svenska Seglarsällskapet), Nordic PM, Siggesta Gård (Olof Stenhammar), Lennart Ericsson Fastigheter mfl. 

Boo Energi


Värmdövägen 657
Box 103
132 23 SALTSJÖ-BOO
08 - 747 51 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Alla rättigheter Boo Energi 2016

Karta

Adress