boo energi logo boo energi logo
Jumbo Generell

Vi fick utmärkelsen Årets Nackaföretag 2019

Boo Energi Entreprenad AB

Vi hanterar allt som rör vägbelysning, från projektering och installation till underhåll. Vi hjälper även till med byggström.

Boo Energi Entreprenad AB är en lokal och skärgårdsnära entreprenör, som alltid ska levererar kvalitativa och energismarta tjänster med personlig service, samtidigt som vi om värnar vår miljö. Vi arbetar med allt från projektering, nybyggnation eller underhåll av park- och gatubelysning, projektering och installation av solceller för villaägare eller företag, installation av laddboxar för privatkunder eller föreningar/företag, försäljning och installation av värmepumpar samt andra energismarta el-entreprenader liksom byggström.

Med känsla för just dina behov vill vi vara det självklara valet för utförandet av energismarta entreprenader inom vårt närområde, för både befintliga och nya kunder. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa kvaliteten – antingen genom våra egna kompetenta och engagerade medarbetare eller genom våra duktiga partners. Våra medarbetare har mångårig erfarenhet de olika tjänster vi erbjuder vilket säkerställer bästa möjliga leverans.

Boo Energi Entreprenad AB har på kort tid etablerat sig på marknaden och arbetar idag inom gatubelysning mot de flesta större entreprenadföretagen som t ex JM, Veidekke, Skanska och SSM samt är upphandlad ramavtalspartner till Stockholms stad för nybyggnation. Vi är också underhålls-entreprenör för gatubelysning mot ett flertal vägföreningar inom vårt närområde som t ex Kummelnäs vägförening. Vi har under de senaste åren tillsammans med vår partner Cell Solar installerat närmare 200 solcellsanläggningar inom Nacka kommun och tillsammans med JK Servicemontage installerar vi löpande värmepumpar från Innova och Hitachi.

Boo Energi Entreprenad ABs vision är att bli det självklara valet för el-entreprenader på Södertörn. Vi ska alltid leverera kvalitativa och energismarta tjänster med personlig service.

Spännande publikationer om Boo Energi Entreprenad:  
https://www.nacka.se/solenergi-bathojden

Alla rättigheter Boo Energi 2016

Karta

Adress